2777
2789

من میترسم امروز دوجا رفتم میگفت ار رگ میگیرن شما آزمایش دادین از انگشت گرفتن

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قند نبود ؟

نمیدونم بعضیا میگن تز انگشته

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
از انگشتم میشه.ی کاغذ مخصوص داره مراکزی مثل معاینه برای گواهینامه این طوری میگیرن ولی ازمایشگاه ها ...

خب من اگه بخوام گروه خونیم رو مشخص کنم دقیقا کجا برم که از انگشت باشه

خب من اگه بخوام گروه خونیم رو مشخص کنم دقیقا کجا برم که از انگشت باشه

برو همون ازمایشگاه بپرس شاید داشته باشن ولی بعید میدونم.رگ که که کاری نداره ی لحظه اس

همتا اسم خـودمه♥

منم از انگشت دادم

وای ولی از انگشت سر انگشتم تا 5 6 ساعت درد داشت خونشم دیر بند اومد 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
برو همون ازمایشگاه بپرس شاید داشته باشن ولی بعید میدونم.رگ که که کاری نداره ی لحظه اس

میترسم

منم از انگشت دادم وای ولی از انگشت سر انگشتم تا 5 6 ساعت درد داشت خونشم دیر بند اومد 

یعنی از رگ بهتره؟