2777
2789
عنوان

آزمایش گروه خونی مگه از انگشت نمیگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 26 پست
چشاتو.ببند😁

من اصلا نگاه هم نمیکنم ول بازم میترسم یه خورده درد هم داره

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما کم سن و سالی وگرنه زن باید زایمان کنه ی ذره سوزن که چیزی نیسا

۱۸ سالمه واسه گواهینامه مجبورم از یکطرف میگم گروه خونیم رو اشتباه بگم 

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
۱۸ سالمه واسه گواهینامه مجبورم از یکطرف میگم گروه خونیم رو اشتباه بگم 

خب گواهینامه مگه همونجا نمیگیرن؟زمان ما با انگشت میگرفتن.همونجایی برای معاینه چشم و این چیزا میرفتی

همتا اسم خـودمه♥
خب گواهینامه مگه همونجا نمیگیرن؟زمان ما با انگشت میگرفتن.همونجایی برای معاینه چشم و این چیزا میرفتی

نمیدونم چون به ما گفتن اول بریم ازمایشاه بعد بریم پیش دکتر 

نمیدونم چون به ما گفتن اول بریم ازمایشاه بعد بریم پیش دکتر 

به هر حال اشتباه نگی ی وقت.میدونی کجاها کاربرد داره؟

خدای نکرده اگر ی نفر تصادف کنه و نیاز فوری به خون داشته باشه از رو همون گواهینامه نگاه میکنن بهش خون میزنن.حالا اشتباه بگی که دیگه....

همتا اسم خـودمه♥
به هر حال اشتباه نگی ی وقت.میدونی کجاها کاربرد داره؟ خدای نکرده اگر ی نفر تصادف کنه و نیاز فوری به ...

اره میدونم کاربردشو

مثلا میگم وقتی گواهینامه گرفتم روش بنویسم که گروه خونیم اشتباهه😅

اره میدونم کاربردشو مثلا میگم وقتی گواهینامه گرفتم روش بنویسم که گروه خونیم اشتباهه😅

نه بابا چه.کاریه اینو برای خودت ی چالش در نظر بگیر  تو از پسش برمیای.با مامانت برو بعدم ی جایزه برای خودت بگیر

همتا اسم خـودمه♥
نه بابا چه.کاریه اینو برای خودت ی چالش در نظر بگیر  تو از پسش برمیای.با مامانت برو بعدم ی جایزه ...

با مامانم که اصلا خودم برم راحترم

شاید فردا رفتم 

یعنی از رگ بهتره؟

آره احتمالا

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
از انگشت که درد وحشتناکی داره ولی رگ اصلا درد نداره برعکس می‌ترسی 😬😬

واقعا