انتقالی ام ندن مهمانی میدن. مهمانی راحت تره. ولی مهمانی شبانه حساب میشی. در مورد بیماریتون نمی دونم والا قبول کنن که بخاطرش انتقالی بدن. نمی دونم اگه پزشک بگه مثلا اب و هوای اصفهان عامل تشدید بیماریه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اذیتم دلم براخانوادم تنگ شده مسیردوره نمیتونم برم باشگاه وکلاسامو ول کردم اینجا دوست درست درمون ن ...
ترم اولی؟ منم ترم اول اینجور بودم. من اصفهانی ام و خوارزمی قبول شدم. 😂 بهترین سالای عمرم همون چهار سال بود. اصفهان که پیشرفته اس. کلاست رو همینجا برو. باشگاهم که باید تو خود دانشگاه باشه چون گروه تربیت بدنی قوی داره دانشگاه اصفهان.جای دانشگاه که خوبه دسترسیش هم خوبه مترو هست بی ار تی هست. می توتی راحت بری هر کلاسی خواستی
باوووو.. خوانسار قشنگه ولی اره حق داری. بنظر من درخواست بده ـحتی مهمان بشی ام خوبه ـ رشته ات رو خوارزمی داره؟ به تهران شاید سخت باشه ولی بازم شانست رو امتحان کن. این ترم رو که داری میخونی
اول میخواستم ازخونه فرارکنم ولی الان دلم میخواد برگردم خونه:/
تهرانی؟ خوارزمی خوبه برات. هم نزدیکه برای پنج شنبه جمعه. هم خوابگاهم می تونی باشی. خوارزمی خیلی خوبه محیطش هم باحاله حالا به پای دانشگاه های تهران نمیرسه ولی خوبه. حسنش اینه خوابگاه تو خود دانشگاه. این خیلی خوبه به نظر من