2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست کمک کنه

بهتره از پایه شروع کنی 

بعد دوره و کلاس هم حتما شرکت کن ( کانون زبان نه ها)

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

زبان نهایی خیلی سخت بود پارسال شاگرد ممتازا  کلاس ما  ۱۵ شدن بااینکه خیلی خوندن

ولی خب    هرکسی نمتونه بیست شه   قواعدارو بخون

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            

عزیزم آقای خزایی فکر کنم اون موقع که من کنکوری بودم یه سری تدریس داشتن جمله به جمله و خط به خط کتاب رو برسی میکردن و فکر میکنم هنوز هم تدریس دارن 

کتاب هم ماجراهای من و درسام داشتم یادمه و خوب بود 

حتما کتاب درسی و کتاب کاروشو بخون اول لغات هر درس ( چه کتاب اصلی چه کار ) بعد ترجمه جملات و متن ها و گرامر و تمرین حل کن تا میتونی ( از سوالات نهایی برگزار شده هم استفاده کن به عنوان تمرین) 

چون زبانت ضعیفه حتما تو برنامه ت باشه و کلاس هم میتونه کمکت کنه واقعا