2777
2789
عنوان

تموم شدن رابطه

440 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 

من با آقایی آشنا شدم که قبلا سابقه طلاق داشته 

بعد از یه مدت که از آشناییمون گذشت من متوجه تغییر رفتارش شدم با کلی پرس و جو در اخر گفت من همسر قبلیم یادم میوفته و این تو کیفیت رابطمون تاثیر گذاره از من نخواه تموم کنم اما بهم فرصت بده تا با خودم کنار بیام حالا پیام نمیده زنگم نمیزنه به نظرتون چیکار کنم ؟؟این رابطه تموم شده یعنی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه زن واسه حفظ زندگیش همه تلاش خودش رو انجام میده و زمانی تصمیم به خدا شدن میگیره که دیگه هیچ امیدی نداره ، شما به عنوان یه زن یکم با خودتون فکر کنید چرا اولی جدا شده؟حتما دلیلی داشته

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.

تموم کن من دقیقا تو همچین شرایط اقام اون اقا  اگه واقعا عاشق همسرش باشه هیچوقت فراموشش نمیکنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

قبل شروع رابطه باید تکلیفشو با خودش روشن می‌کرد اومده شمارو تحت تاثیر قرار داده حالا یادش اومده؟ من اگر بودم حتی اگر برمیگشت هم من ادامه نمی‌دادم چون هیچ تضمینی نیست در آینده تکرار نشه به هرحال چیزی نیست که برای همیشه فراموش بشه 

از خودش بپرس

ولی به نظرم ادامه این رابطه حداقل الان که هنوز تو فکر همسر قبلیشه جالب به نظر نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم