2777
2789
عنوان

نوره ! ماده سفید رنگ واجب برای زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 23716 بازدید | 79 پست
اینا همش چرنده شاید  یه خاصیتی برا پاکسازی پوست داشته باشه ولی نه سرطان و... انقد جو ندید با وا ...

یعنی ائمه و اماما چرند میگن گل؟ مطمعن باش اونا از یه مشت یهودی و آدمای کم عقل بیشتر میدونستن

الان کل طب و زندگیمونو یهودی و خارجیا دارن مدیریت میکنن، خیلی سالمیم؟! همه مریض، همه سرطانی، همه مشکل دار

بازم نظرت محترمه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوره چون ضد سرطان هست موها رو میریزه و حتی در داروهای ضدسرطان هم این ماده استفاده شده برای همین بیما ...

خانوم یعنی شما کل بدن رو میزنید؟ خب من از گردن شروع کنم تا برسم به پایین 10دقیقه طول میکشه بعد اون قسمت گردن و بالا تنه بیشتر میمونه رو پوست که 

این ماده پوست رو نمیبُره؟ 

🤪

دویتان

نوره

با 

واجبی

فرق داره.... 

با تیز بر فرق داره.... 

نوره روایی و تو دینمون و تایید شده توسط پیامبر، 

از عطاری ها باید تهیه کرد اصلشو

ضمنا اگر بار اول تا سوم جوش زدید، نترسید، 

طبیعیه، تو دفعاات اول بدن بیرون میریزه معمولا، و آشغالا و بیماری میریزه بیرون و دفعات بعدی اوکی میشه

من کبدم مشکل داشت، نوره میزدم، دقیقا همون قسمتها، هربار بیرون می‌ریخت، 

بسیار سفید میکنه، موها و کم و نازک میکنه و بدنو نرم میکنه

ولی اگ طرز استفادشو بلد نباشید

میسوزونه

نباید خیلی شل و ابک باشه باید سفت باشه و با آب داغ مخلوط بشه

سرپا باید بزنید و بعد 5 الی 10 دقیقه تست کنیدمو کنده میشه یا نه، و بعد بشورید

ضمنا بعدش حنا مالی کنید ک اثرشو دو برابر میکنه

نوره چون ضد سرطان هست موها رو میریزه و حتی در داروهای ضدسرطان هم این ماده استفاده شده برای همین بیما ...

چند دقیقه خب مو ندارم بدنم نمی‌سوزه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خانوم یعنی شما کل بدن رو میزنید؟ خب من از گردن شروع کنم تا برسم به پایین 10دقیقه طول میکشه بعد اون ق ...

اگه رقیق باشه خیلی طول نمیکشه 

من با فرچه ای ک برای رنگ مو استفاده میشه تند تند ب کل بدنم میزنم دو دقیقه هم طول نمیکشه

منم کم مو هستم ولی بخاطر خواصش چند وقت یبار استفاده میکنم

حالا ما ک مو نداریم پوستمون هم روشنه چیکار کنیم؟ خواصشو دوست داشتم برای درمان و پیشگیری 

اصلا ربطی به مو نداره

حتی. بدون موهم میتونی نوره بزااریی

خواص درمانی بالایی داره، علاوه بر زدودن موهای. زاید

فقط به پوست صورت نزنید

اصلا ربطی به مو نداره حتی. بدون موهم میتونی نوره بزااریی خواص درمانی بالایی داره، علاوه بر زدود ...

نمیسوزونه؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تاریخ قمری ک همش جا به جا میشه خودشونم نمیدونن چی به چیه روز نحس و... همش خرافاته

نه گلم خرافات چیه؟! تو دینمون هست، حدیث داریم، بزن تو نت میبینی خودت، حالا یکی قبول میکنه حرف دین رو یکی باور نمیکنه، ولی اثرش جبران ناپذیره، همین اقدام به بارداری هم زمان داره، ک حالا بحثش مفصله، غسل جنابت و حیض هم لابد میگید خرافست؟ نه گلم با توجه نکردن به اینا در ماورا رو به زندگی باز میکنید و قطعا آثار منفی روی خلق و خو و زندگی و... میزاره