2777
2789
عنوان

نوره ! ماده سفید رنگ واجب برای زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 23720 بازدید | 79 پست
اینا همش چرنده شاید  یه خاصیتی برا پاکسازی پوست داشته باشه ولی نه سرطان و... انقد جو ندید با وا ...

افراد سرطانی ک تحت درمان هستن موهاشون میریزه بخاطر چی؟ نوره هم این خاصیت رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ساله ازدواج کردم همیشه خارش سوزش داشتم موقع.... الان ۲ ساله که نوره اسلامی یا همان زرنیخ طلایی رنگش زرد  استفاده میکنم بطور معجزه آسایی همه ی مریضی ها وخارش هام خوب شدن حتی تمایل به رابطه هم بیشتر شد....

خانوم یعنی شما کل بدن رو میزنید؟ خب من از گردن شروع کنم تا برسم به پایین 10دقیقه طول میکشه بعد اون ق ...

از پایین شروع کن نه گردن

از خلاف جهت خواب. مو و ایستاده، سریع هم بشور، 

بعد شستشو ممکنه مقداری. مو بمونه ولی با یه لیف کشی میره، اگ تعدادی موند، مطمعن باش بدنت خشک بشه، بعد یک روز نگاه بنداز میبینی همه موها رفته خود بخود

۱۲ساله ازدواج کردم همیشه خارش سوزش داشتم موقع.... الان ۲ ساله که نوره اسلامی یا همان زرنیخ طلایی رنگ ...

لطفا من یه سوال میپرسم جواب بدین

برای اون قسمت به کل مناطق اطراف واژن هم میزنید نوره رو؟ 

اگه بره تو اون قسمت ضرر نداره؟ 

پوست رو خراش نمیده مثل اون پودرهای موبر؟ 

🤪
از پایین شروع کن نه گردن از خلاف جهت خواب. مو و ایستاده، سریع هم بشور،  بعد شستشو ممکنه مقدار ...

وای چه نکته خوبی رو گفتید ممنون

بعد با چی بزنم؟ این سوالمم کسی جواب نداد اگه زیاد بمونه پوست رو نمیسوزونه؟ 

🤪
من طرز استفاده اش رو بلد نیستم میترسم استفاده کنم پوستم بسوزه

پودر رو در کاسه بریزید تقریبا برای ناحیه زیر مایو و زیربغل دو قاشق کافیه سه چهار قاشق هم آب گرم بریزید و خمیری کنید ک خیلی سفت هم نباشه خیلی شل هم نباشه 

با فرچه یا قاشق بکشید روی نواحی و سه چهاردقیقه صبر کنید و بشویید

وای چه نکته خوبی رو گفتید ممنون بعد با چی بزنم؟ این سوالمم کسی جواب نداد اگه زیاد بمونه پوست رو نمی ...

رو دست و صورت وناخن نزنید کمی ک حالت خشک شدگی پیدا کرد بشویید

لطفا من یه سوال میپرسم جواب بدین برای اون قسمت به کل مناطق اطراف واژن هم میزنید نوره رو؟  اگه ...

نه بعد چند بار دستت میاد و نمیسوزونه

داخل واژن هیچ ایرادی نداره یکم بره

شما روش بمال، حتی پاکسازی میکنه و عفونت هارو میبره عااالیه اصلا

نرم و سفید میکنه اون نواحی میشه دنبه😅🤤

۱۲ساله ازدواج کردم همیشه خارش سوزش داشتم موقع.... الان ۲ ساله که نوره اسلامی یا همان زرنیخ طلایی رنگ ...

نوره ضد قارچ و انگل هس و چون دفع سودا میکنه ضد عفونت رحم هم هست حتی درد قاعدگی رو هم کم میکنه و برای قوای جنسی عالیه

وای چه نکته خوبی رو گفتید ممنون بعد با چی بزنم؟ این سوالمم کسی جواب نداد اگه زیاد بمونه پوست رو نمی ...

من با دست میزنم

میشه با قاشقم بزنی ولی با قاشق چون اهنیه

ممکنه واکنش بده و خوب نیس و کاررو کند میکنه 

فقط دقت کن

سریع کف دستاتو بشوری تا انگشت و پوست دستت نسوزن چون نازکه 

ببین

من یه ربع میزارم و نمیسوزونه

یکی دیگ پوستش نازکه 5 دقیقه میزاره

بستگی داره

ببین اولین جایی ک نوره زندی بعد چند دقیقه موهاش راحت کنده میشه یانه اونوقت بشور

کف دستا و صورت نوره نزن

حتی زگیل و میخچه ی پای من با نوره کف پا، خوب شد

مرسی حتما میخرم امروز شما میدونید اصلش چه شکلیه؟ 

از عطاری های معتبر بخر

توی قم عطاری رایحه سیب، شفابخش معروف و من از رایحه سیب میخرم نوره  و چیزای طبیعیمو 

یا تو پاکته یا ظرف پلاستیکی در دار