2777
2789
سلام

دراینکه قرآن یه کتاب آسمانی از طرف خداوند متعاله و تحریف نشدس درمیان

ما مسلمانان کاملآ مورد قبوله..ولی امروز داشتم فکر میکردم اگه یکی بیاد ازم بپرسه

تو از کجا میدونی قرآن تحریف نشدس چی جوابشو بدم شما میدونید؟؟
💑=👧👧🧒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن همین آیه رو چه جوری باید ثابت کرد از طرف خداونده.البته خدایی نکرده

فکر نکنید خودم قبول ندارماااا نه.مسئله اینه که اگه کسی پرسید نمیتونم جواب محکمه پسندی بدم
💑=👧👧🧒
منم این سوالو داشتم.استادم گفت یه عده از یارای ائمه و پیامبر بودن ک یهشون میگفتن حافظان وحی.اینا قرآنی رو که پیش پیامبر بوده رو حفظ کردن و نسلهای بعدم همینطور و بعد از تموم شدن دوره ی تحریفات و از بین رفتن اون ادمای که تحریف میکردن این حافظان وحی قران رو بصورت مکتوب دراوردن..
شک به اینکه آیه ای از قرآن حرف خداوند نیست یه بحث جداست و شک در مورد کم شدن آیات یه بحث جدای دیگه
مطمئن باش اگر بشه از قرآن با دیدن قرن ها معجزه ازش و علم هایی که زبان همه فیلسوفان از انکارش کنک می مونه اشکالی گرفت پس می شه به وجود لایزال الهی هم شک کرد
ممنون دوستان..پس دلیل اصلی وجود حافظان و معلمان قرآنی بوده..منظورم همون کم نشدن آیات قرآنیه

وگرنه برای اینکه مطمئن باشم قرآن حرف خداونده دلایل متعددی پیدا کردم و به هیچ

عنوان شکی توش نیس
💑=👧👧🧒