2777
2789

ما چن سال همو دوست دارم و عاشق همیم خونواده ها میدونن بعد کلی سختی الان تونستیم ب همه بفهمونیم واقعن همو دوست داریم و قصدمون ازدواجه تقریبا یماهه رفتارش یجوری شده چن روز خوبه چن روز سرده رفتارش

بخاطر ی سری مشکلات مالی داره سعی و تلاش خودشو میکنه که درستشون کنه بهم میگه لطفن درکم کن منم خب تا ی جایی میتونم تحمل کنم رفتار سردشو بعدش دعوامون میشه اما بهش قول دادم تو همه شرایطش کنارش باشم میدونم برا زندگیمون داره تلاش میکنه زحمت میکشه ولی خب نمیتونم رفتار سردشم ببینم 

لطفن اگه تجربه ای دارین بگین چیکار کنم چجوری رفتار کنم دوباره دلش گرم شه بیشتر وقتا میگ سختمه دارم بزور تحمل میکنم تو جای من نیستی بفهمی 

طبیعیه درکش کن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام درکش کنم اما سرد بودنش عزابم میده

مگه نمیگی که دوسش داری؟ 

مردها تا مشکلات مالیشون حل نشه اخلاقشون همینجوریه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

ان شاء الله خوشبخت بشین🧿🌹

چند وقته اینجوریه اخلاقش ؟ سرکار میره؟

تقریبا ی ماه هست اینجوری شده یکم مودیه اهمیت نمیده ب کسی همیشه میگه تو فرق داری برام با همه

سرکار میره شاکی از وضع کارو بارش قبلن خوب بود کارش الان وضع بازار خرابه

منم با هرکس بودم مشکل داشت آخرش هم رفت ....

الهی 😔

عشق ما از بچگی شروع شد تقریبا میشه گف باهم بزرگ شدیم هیچوقت اینجوری نبوده 

ایشالله خدا بهترین ادمو سر راهتون قرار بده ❤

الهی 😔 عشق ما از بچگی شروع شد تقریبا میشه گف باهم بزرگ شدیم هیچوقت اینجوری نبوده  ایشالله خد ...

فدات عزیزم

اشکال نداره یه مدت زیاد دسترسش نباش خودتو سرگرم کن ک زیاد فکر نکنی اذیت بشی ، ایشالله ک کاراتون زود زود درست بشه

فدات عزیزم اشکال نداره یه مدت زیاد دسترسش نباش خودتو سرگرم کن ک زیاد فکر نکنی اذیت بشی ، ایشالله ک ...

قربونت برم مرسی از دعات ❤

بله درست میگین باید همین کارو کنم

به نظر من یه کمی خودت رو با کار دیگه ای مشغول کن تا بگذره... مطمئن باش وقتی مشکلاتش حل شه دوباره عادی میشه. فکر می کنم اگر زیادی بهش گیر بدی نتیجه مثبتی نمی گیری به ویژه که میدونی واقعا گرفتاری داره... یه کمی سرگرم کن خودت رو تا اون هم به آرامش برسه

به نظر من یه کمی خودت رو با کار دیگه ای مشغول کن تا بگذره... مطمئن باش وقتی مشکلاتش حل شه دوباره عاد ...

مرسی عزیزم بابت نظرت 

اما همین امروز اینکارو کردم گفتم یکم تنها باشه ب خودش بیاد اروم تر شه ب رفتارش باهام فکر کنه میتونم زمانو با مشغول کردن خودم بگزرونم اذیتش نمیکنم ک حتمن باهام خوب باشه درکش میکنم اما اینجوری بیشتر ذهنش درگیر شده میگه نباشی بدتر میشم نمیدونم چشه دقیقن