2777
2789

چهار مرتبه به مدت ۲۴ ساعت ، اول قرمز بود و بعد قهوه ای شد

شیاف استفاده میکنم موقعی که لک میبینم هر ۱۲ ساعت و‌موقعی که تموم میشه فقط شب 

دکترم گفت تا جواب غربالگری رو پیشم بیاری شیافو ادامه بده 

یعنی کلا هر ۱۲ ساعت بزارم که لک نیاد یا نه مثل همیشه لک تموم شد فقط شب بزارم؟ 

امپول بزنم چی ، کسی بوده دکتر امپول براش نوشته باشه؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره الان هفته ی ۱۰ هستم

خب دکترت گف چطوراستفاده کنی بگوتادقیق جوابتوبدم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

لک بینیت چقدر بود و چجوری؟

تا ماه دوم لکه بینی داشتم اما دیدن لک قرمز بهتر از قهوه ای برای من دکتر گفته بود شیاف مصرف کنم استراحت مطلق بودم ولی خب نشد که بمونه ایشالا که شما مراقبت کن بچه ات صحیح و سالم بدنیا بیاد.بعد از اینکه سقط کردم رفتم دکتر تقریبا چند ماه زیر نظر بودم و یه سری قرص های تقویتی دکتر هم به من و هم به همسرم داد الان دخترمون بدنیا اومده و هشت سالشه.به هیچ عنوان تو این شرایطت نباید استرس داشته باشی که خیلی کمک می‌کنه به سقط لکه هارو هم میبینی آروم باش و استرس نداشته باش اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته

سلام نگران نباش

من همینجور بودم، علائم هماتوم هست و تا هفته ۱۶ هم ممکنه ادامه داشته باشه، از بعضیا تا هفته ۱۸ هم هست ولی خود بخود جذب میشه

درمانش فقط استراحت هست و شیاف

الان این مشکل خیلی شایع شده

نگران نباش

نمیدونم 
خب دکترت گف چطوراستفاده کنی بگوتادقیق جوابتوبدم

دکترم گفت لک داشتم دوتا بزارم ۱۲ ساعت 

اگه نداشتم شبی یکی 

بعد رفتم یه دکتر دیگه گفت فقط شب بزار و برام سه تا امپول نوشت که هفته ای یه بار بزنم حالا نمیدونم حرف کدومو گوش بدم

سلام نگران نباش من همینجور بودم، علائم هماتوم هست و تا هفته ۱۶ هم ممکنه ادامه داشته باشه، از بعضیا ...

ماله شما هم قرمز رنگ بود؟ 

با شیاف بعده چه وقت لک قطع میشد؟

چرا تو سونو بهم نگفتن هماتوم دارم؟

ماله شما هم قرمز رنگ بود؟  با شیاف بعده چه وقت لک قطع میشد؟ چرا تو سونو بهم نگفتن هماتوم دارم ...

اولش قرمز

بعدش قهوه ای

بعدش دکتر همش میگفت خونریزی داری ولی من لکه بینی هم نداشتم ولی دکتر میگفت هنوز هست

از هفته ۸ به بعد هم گفت هماتومه

نمیدونم 
اولش قرمز بعدش قهوه ای بعدش دکتر همش میگفت خونریزی داری ولی من لکه بینی هم نداشتم ولی دکتر میگفت ه ...

شما فقط شیاف استفاده کردین ؟ یا امپول هم زدین

دکترم گفت لک داشتم دوتا بزارم ۱۲ ساعت  اگه نداشتم شبی یکی  بعد رفتم یه دکتر دی ...

من شبی دوتامیزدم آمپولم زدم ولی نگفت باکم وزیادشدن لک کم وزیادکنم شیافواول یکی میزدم بعدکه خونریزی کردم شدروزی دوتاوتازمان خاصی روزی دوتابودبعداتمام لکه بینی شدروزی یکی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون