از طریق فضای مجازی اشنا شدم اول فقط برا دوستی بود ولی از وقتی عکسمو دید میگه میخوام رابطه م هدفدار باشه و نیتم ازدواجه چندباری خواستم تمومش کنم ولی هر دفعه التماس میکرد میگفت دوست دارم تنهام نزار بعداز سالها دارم عاشق میشم و... این چند روزه خیلی بحث داشتیم (بحث سر این بود اون رابطه میخواد نه کامل بوس و بغل این چیزا ولی من قبول نمیکردم) هر دفعه اون کوتاه میومد دو روز پیش تموم کردیم ولی باز خودش پیام داد میگه هر شرطی بگی قبوله فقط بمون؛ ی مدت باهم اشنا بشیم بعد خانواده هارو در جریان میزاریم...(من نیستم از زبون خودم نوشتم)
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ابجی قبلش مطمن شو زن نداره چون این روزا خیلی ازاین جورموارد پیدا میشه بعدشم عاقل باش بگو اگرمن رو میخای خانواده ات بیان خواستگاری تنهاشرطم همین ک باهات ادامه بدم
خواهر گلم به هیچ وجه باور نکن کلک همشون همینه ادمی که قبل خواستگاری بوس و...میخاد هدفش فقط یه چیزه دیگه هست نزار با این حرفا که اشنا بشیم و...مختو بزنه که در نهایت بازنده شما میشید گلم.