2777
2789

قبل از موعد پریود، احتمال داره مشخص بشه باردار هستیم یا نه؟

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز قبل موعد پربودم سینه هام وحشتناک درد میکرد دل درد شدید داشتم هرکس یجوره

اخه مادرشوهرم میگه اونم قبل موعد علائم داشته و آز میداده مشخص میشده

بستگی داره لقاح کی صورت گرفته اگه دیر لقاح انجام بشه خب تست هم دیر تر نشون میده 

من دوتا بارداریم یکی دوروز قبل موعد زدم مثبت شد 

منم دیروز موعد پریودم بوده هنوز پری نشدم خیلی میترسم امروز بی بی زدم منفی بود ولی خیلی استرس دارم چرا پری نمیشم هرماه ۱۴ میشدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بستگی داره لقاح کی صورت گرفته اگه دیر لقاح انجام بشه خب تست هم دیر تر نشون میده  من دوتا باردا ...

ممنون عزیزم 

ایشالا که خیره

ممنون عزیزم  ایشالا که خیره

توکل بخدا هرچی خدا خودش بخواد همون میشه 

ولی ان شالله که من باردار نباشم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت