2777
2789
عنوان

ازدواج

251 بازدید | 20 پست

من دختر دار بشم نمیزارم مثل خانومهای نی نی سایت ازدواج کنه چشم بسته فکر کنه چه خبره ؟! تهش میتونه ازدواج نکنه بگن ترشیده بهتره تا هر روز بخواد از یه ادم خودش شیفته ازار ببینه بعدم بیاد تاپیک بزنه نمیتونم طلاق بگیرم خرجی نداررم بچه دارم و …..  زیاد دیدم تو جامعه دخترای جوونی که ازدواج نکردن رو مسخره میکنن که دیر شده کس سراغشون نیومده 

ولی باور کنین بترشین بهتر ازین وضعیته روزی چند تا تاپیک خیانت و کتک خوردن و خرجی ندادن میزنن تو سایت یعنی چی؟ راضین از زندگی؟ اگه راضی نیستن و مجبورن چرا پس ازش دفاع الکی میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که اول صبح جای فکر کردن به کله‌پاچه و املت و نون پنیر چای شیرین به ازدواج فرضی بچه‌های نداشته‌ش فکر می‌کنه باید بذارنش رییس سازمان امور ازدواجی کشور.

ولی تاپیک کتک خوردن از شوهر نمیزنم    

من ۴۲ سالمه آخرین باری که تو اطرافیانم دیدم و شنیدم یه زن کتک خورده ۱۰ سال پیش بود یکی از همسایه‌ها بود این فروانی تو این سایت یه کم عجیبه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

درسته میتونی با شناخت تا حدودی بشناسیش ولی ازدواج مث هندوانه سربسته میمونه بعد ازدواج تازه میشناسیش ک خوبه یا بد ،ولی خیلی از آدمایی رو میشناختم ک وضع مالی و ازدواجشون خیلی خوب بود بعد مدتی ب مشکل خوردن یا ورشکست شد ولی بنظرم میتونی بهش یاد بدی هرجا سختت بود برگرد و کامل حمایتش کنی ن دخالت

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

تو هم ك ادبيات حرف زدنت فرق نداشت 

بترشي؟

ازدواج خوب و بد هست

بداش مينالن و بيشتر ب چشم مياد چون دنبال دردر دل و راهكار هستن

شما حامي باش واسه دخترت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم تشکر که از حقوق دختران دفاع کردی. خصوصا اون قسمت که به دختر مجرد. یا عزب گفتی ترشیده!!!! بترشید ولی ازدواج نکنید. 

امثال تو و به کار بردن همین واژه های وقیحتون باعث میشن یه نفر خودشو بندازه تو چاه

واقعا داره باورم میشه همه تاپیک ها اینجا دروغه برای پر بازدید شدنه

خیلی والا من مردم یه چک بخورم سمت گوشی که نمیرم هیچ تا چند روز حرف نمیتونم بزنم طرف میگه داشت خفه م میکرد تموم تنم کبوده چیخ بعد نشسته پای گوشی 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
کسی که اول صبح جای فکر کردن به کله‌پاچه و املت و نون پنیر چای شیرین به ازدواج فرضی بچه‌های نداشته‌ش ...

کسی ام که میاد تو تاپیک گوز حرف شقیقه میزنه رو باید ببرن دکتر بهش مشاوره بده تا بفهمه ادمیزاد نخود نیست مجبور باشه تو اش همه بپره بشین نون پنیرتو بخور   

کسی که اول صبح جای فکر کردن به کله‌پاچه و املت و نون پنیر چای شیرین به ازدواج فرضی بچه‌های نداشته‌ش ...

منم داشتم فكر ميكردم چرا كله صبح ب اينا فكر ميكنه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم تشکر که از حقوق دختران دفاع کردی. خصوصا اون قسمت که به دختر مجرد. یا عزب گفتی ترشیده!!!! بترشی ...

وقیح کسی که این حرف از دهنش در میاد خب لابد به خودمم قبلا گفتن ناراحتیش تو دلم مونده 

نمیدونم چرا هر کی تو نی نی سایت میخواد بگه من روشن فکر و فهمیده ام یه صفحه فحش ردیف میکنه تهش میگه شما خیلی بی ادب و وقیحی    ادم ها تو ناراحتی معمولا صفات بد خودشونو به بقیه نسبت میدن