2777
2789
عنوان

میشه یه چندتا حرف بهم بزنین ب خودم بیام منه احمق 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 65 پست
حامی نه پدرم مشکل داره مشکل رفتار و... اصلا سازشی ندارع بچه منم کوچیک و شیطون.. نمیتونه تحمل کنه بچه ...

دركت ميكنم

تو زندگى با خودت صادق باش

عشق و عاشقى مثل عطرِ زود ميپره چيزى كه زندگيو بعدش حفظ ميكنه احترام بهمديگست

اگر كسيُ ندارى كه برى پيشش  و شرايط جدايي ندارى

نديده بگير شوهرتو رفتارشو كاراشو

نه اينكه قهر كنى فقط بگذر از كاراش هر چقدر سخت باشه برات ، فقط واسه ارامش خودت ُ بچت . چون مردها كه عين خيللشون نيست

نديده گرفتنشم اصلا به اين خاطر انجام نده كه بخواد اون بياد سمتت يا نازتو بكشه،فقط و فقط واسه ارامشِ خودت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راحت سر هر چیزی میگن طلاق  دختر خوب واسه خودت ارزش قائل شو اگه خونه پدرت اوکی مشکل پول اینا نداری پدر و داداشت پشتتن بهش محل سگ نده اصلا جواب پیام ایناشو نده بزار چند بار بیاد بره بعد برو سر زندگیت تو پدر شوهرت به چه حقی کتکت میزنه شوهر پخمت هم نگات میکنه میگه برو طلاقتو بگیر بجای طرفداری از تو .ببین چقدر خودتو کوچک کردی .من جای تو باشم نمیرم سر زندگیم تا آدمشون نکنم ی کاری کن به غلط کردن بیوفته اصلا جواب پیاماشو نده بزار بیاد اونجا دنبالت با چند نفر بزرگتر ادمش کن پدرت پشتتو بگیره کافیه بگه به چه حقی بابات رو دخترم دست بلند میکنه 

منم ازدواج عشق و عاشقی و این فازا بود خانواده ها هم مخالف تهش طلاق گرفتم ..من وقتی فهمیدم شوهرم دیگ دوسم ندارهغرورم شکست ؛حقیقتا من فقط ب خاطر عشق و دوس داشتنش ازدواج کرد این ک تموم شد فهمیدم زندگی منم تموم شده و ادامش اشتباهه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
چقدر راحت سر هر چیزی میگن طلاق  دختر خوب واسه خودت ارزش قائل شو اگه خونه پدرت اوکی مشکل پول این ...

😭بی ارزش شدم پیششون کلا میگن بیصحاب چون پدر مادرش جداشدن اواره شدن هر کدوم ولی پدرم خونه داره با داداشم پولی مشکل دارم برای خرجای زیاد ولی غذا و.. دوست دارم اون پشیمون شه بگرده دنبال من😭😭

سلام 

نمیدونم حوصله این حرف من رو دارید یا نه، اما فکر کنید من یه پسرم که هیچ کاری به این سایت نداشتم، اتفاقی اومدم این سایت و اتفاقی نوشته شما رو دیدم، میخواستم جوابتونو بدم که سایت گفت باید ثبت نام هم کنید، بخاطر شما ثبت نام هم کردم که فقط این رو بگم که مطمئن باش این حرف من یه هدایت از طرف خداونده، 

ببینید مشکل شما فقط از درون خودتونه و تا زمانی که ذهنیتتون و باورهاتون رو درست نکنید و تغییری نکنید، تغییری توی زندگیتون ایجاد نمیشه، پیشنهاد میکنم دوره عشق و مودت و دوره عزت نفس استاد عباسمنش رو حتما وقت بذارید و با تمام وجود گوش کنید، توی تلگرام دوره هاشو رایگان گذاشتن، برید و دانلود کنید و گوش کنید و معجزه ها رو میبیند

اگه پیدا نکردید بگید تا براتون بفرستم

😭بی ارزش شدم پیششون کلا میگن بیصحاب چون پدر مادرش جداشدن اواره شدن هر کدوم ولی پدرم خونه داره با دا ...

عزیزم ناراحت شدم برات توکلت بخدا باشه ..علط کردن مگه هر کس  بچه طلاق باشه بی صاحابه خواهر عزیزم تو شوهرت ادم نیست اگه شوهرت پشتت بود اونا جرات نمیکردن همچین حرفای مفتی بزنن .ولی هر کاری کردی غرورت رو حفظ کن بزار وون بیاد به گوه خوردن بیوفته  وقتی هم اود دنبالت بگو باید تعهد بدی اخلاقتو درست کنی نزاری خونوادت هم تو زندگیمون دخالت کنن یکم سخت بگیر بخدا اون جذبت میشه

عین خیالش نیست همش با رفیقاش  و... در گشت گذار و حتی دلش برا بچه سه سالش ک اینقد ب هم‌ وابسته ب ...

عزیز دلم یه دعایی بهت میگم خیلی عالیه یه آقایی که خیلی هم با خداست به من گفت .یه آیه کوتاه ولی چون ۱۰۰بار می‌خونیش ۲ساعت طول می‌کشه تا تمام شدنش نباید اصلا حرف بزنی با کسی باید بدون وقفه بخونیش..من خودم مثل تو ام قهر رفتم چند روز شوهرم بهم زنگ نزد..اینو خوندم زنگاش شروع شد و کم کم آشتی کردیم

😭بی ارزش شدم پیششون کلا میگن بیصحاب چون پدر مادرش جداشدن اواره شدن هر کدوم ولی پدرم خونه داره با دا ...

من ی بار با شوهرم دعوامون شد خواهر شوخرم زنگ زد گفت برو طلاقتو بگیر منم فورا قهر کردم رفتم خونه بابام خدا شاهده ۷ بار اومدن دنبالم هر بار با چند نفر بزرگتر من هی گفتم چون اجازه میدا خواهرش اینجوری بگه باشه من میخوام طلاق بگیرم  اینم دخترت بده به خواهرت بزرگش کنه نزدیک ۴۰ روز خونه بابام موندم هر چه زنگو پیام میداد جوابو نمیدادم اخر سر اومدن  دست مامان بابامو بوسیده التماس کرده  تعهد ازش گرفتم چند نفر هم شاهدمون بودن امضا زدن نه تونه خواهرش میرم نا حق داره بیاد الانم با هیچکدوم از خونوادش حرف نمیزنم زنگ میزنن من جواب نمیدم شوهرم جرات نمیکنه یگت چرا جوابشونو نمیدی ..توهم ی کاری کن به علط کردن بیوفته واسه خودت ارزش قائل شو چرا انقدر خودتو کوچک کردی که پدر شوهرت کتکت بزنه مگه شهر هرته 

دركت ميكنم تو زندگى با خودت صادق باش عشق و عاشقى مثل عطرِ زود ميپره چيزى كه زندگيو بعدش حفظ ميكنه ...

🙏😔ممنون عزیزم دعام کن پشیمون شه بیاد دنباام برگردیم ب زندگیمون لاقل بخاطر طفل معصوم سع سالم

من ی بار با شوهرم دعوامون شد خواهر شوخرم زنگ زد گفت برو طلاقتو بگیر منم فورا قهر کردم رفتم خونه بابا ...

واقعا عزیزم حرفت تاثیر زیادی رون گذاشت ولی اینا طلاق اب خوردن براشون ینی فکر کردم اگر بار دوم برای من بیان و برنگردم طلاقم میده اینطورع....

انشاالله هر چه به خیرو صلاحته برای خودتو بچت پیش بیاد خدا کنه با احترام برگردی پیش شوهرت اون اخلاقش خوب بشه زندگیتونو بکنید به حق فاطمه الزهرا