2777
2789
عنوان

میشه یه چندتا حرف بهم بزنین ب خودم بیام منه احمق 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 65 پست

ب لحظه ای فک کن ک از پدرشوهرت کتک خوردی ب لحظه ای فک کن ک انداختنت بیرون ب لحظه ای فک کن ک همسرت کاری نکرد و فقط تماشا کرد بعدم بهت گف برو و...

خودت رو تو اون لحظات تصور کن اگ هنوزم دلت براش تنگ شد و خواستی ک برگردی خیلی ضعیفی دختر

چند تا حرف نياز ندارى واقع بين باش اگه سنت پايينه بعد از طلاق جاييو دارى برى حامى دارى از لحاظ مال ...

حامی نه پدرم مشکل داره مشکل رفتار و... اصلا سازشی ندارع بچه منم کوچیک و شیطون.. نمیتونه تحمل کنه بچه رو نه خواهری دارم نه چیزی مادرمم ک خونش جداست با مادر بررگم زندگی میکنه نمیشه من برم اونجا من دلم ب عشق عاشقی اولش خوش نیست دلم ب این راضی نمیشه قبول کنم دوسم نداره بعد اون همه جنگیدن بعد اون همه دل خوش کردن بهش چون من خودم شکست خوردم از زندگی پدر مادرم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکایت کن مهریتو بزار اجرا تا بهش فشار بیاد

ولی اگه میخای طلاق بگیری خوب فکراتو کن باید مستقل بشی سر کار بری و حداقل یه حامی داشته باشی اگه شرایطش داری جدا شو  

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

همیشه  خانواده ای که عروسشون رو از همون اول باهاش مخالف بودن و ب سلیقه اشون نبوده کارشون ب اینجامیکشه.  خیلی موارد دیدم  درس عبرت بشه برا خانومها وقتی خانواده پسره شما رو نمیخوان  رودعلاقه اتون ب پسره چشم پوشی کنید چون تا آخر تو زندگیتون سنگ میندازن بیچاره میشید

اولا کع این بار به خاطر غرور و شخصیتت بخاطر این کا بدتر از اینی که هست نشه

سمتش نرو خودتو سرگرم کن اصلا تو برنامه‌ها نرو انلاین ببینتت فقط یه پیام بهش بده که فک نمیکردم انقدر بد وبی معرفت شدی که چن روزه منو دخترمونو نبینی و بیخیال باشی متاسفم برات حالا که علاقه ای نمونده اشکال نداره منم دیگه سعی نمیکنم..

دوما سوره طلاق و مزمل رو بخون بلکه اون بیاد سراغت

یکمممم خوددار باش میدونم سختع اما فقط یکمممم صبر کن

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

عشق و عاشقی م مایه عذاب روحت میشه چه فایده داره الان رفتی دوباره فردا بیرونت میکنه اینجور رابطه ها بیشتر وابستگیه تا عشق و عاشقی وقتی از این زندگی نجات پیدا کنید و به زندگی بهتری برسید‌میغهمید ذره ای علاقه بهشون ندارید

الان تنها راهت اینه زنگش بزن با یه حالت سرد بگو بچشو بیاد ببره اگ ببره به یه روز نکشیده مثل چی میاد ...

مادر جادوگرش اینقد سیاست مدار شوهرم سرکار بچه رو میگیره ب باد کتک و عقده ایش میکنه در برابرم ولی در اصل چنان پیش شوهرم به به و چه چه راه میندازه براش و میخوابونش پیشش و.. غذا میدش شوهرم دردسرش نیست میندازش پیشش میره دور ولگردیاش سرکار بعد دیه هیچ عذاب وجدانیم نداره ک پیش من باشه دلتنگش شه یا ... چون دیوار ب دیواریم پسرمم بهشون وابستس