2777
2789
عنوان

میشه یه چندتا حرف بهم بزنین ب خودم بیام منه احمق 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 65 پست

یخورده رو خودت کار کن جایگاهتو بهشون نشون بده اونا کی باشن که با تو اینجوری رفتار کنن ماها هی هیچی نمیگیم خانوادهاشون فکر میکنن دورازجون خریم اشتی کردی رفتی سرخونت حدو حدودشونو نشونشون بده اگه شوهرت خوبه بکشش سمت خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا عزیزم حرفت تاثیر زیادی رون گذاشت ولی اینا طلاق اب خوردن براشون ینی فکر کردم اگر بار دوم برای م ...

حالا بازم اگه خودش اومد با چند نفر بزرگتر قول داد اخلاقشو درست کنه توهم بخاطر بچت بخاطر زندگی که ساختی برگرد سر زندگیت انشاالله هیچکسی زندگیش به طلاق ختم نشه. از خدا میخوام بهترین هارو نصیبت کنه عزیز دلم غصه نخور انشاالله همه چی درست میشه نماز شب بخون با دعتی ۶قفل از تو گوگل سرچ کن میاره از تهه دلت از خدا بخواه ادم بشه اخلتقشو درست کنه بیاد دنبالت برگردی سر زندگیت دعای شش قفل خیلی دعای مجربیه من همیشه وایه مشکلاتم میخونم 

حالا بازم اگه خودش اومد با چند نفر بزرگتر قول داد اخلاقشو درست کنه توهم بخاطر بچت بخاطر زندگی که ساخ ...

اره عزیزم منم همین فکر تو سرمه ولی نمیاد نه بزرگتر میاره میگه نمیارمم 

دعارو چطور باید خوند؟گلم

اره والله ما حیا میکنیم اونا بیحیایی

کتاب سندروم دختر خوبو حتما بخون، شوهرتو انقد رو مخش رفتن خستش کردن که گفته برو، زرنگ باش انشاالله اشتی کردی نزار یه لحظه با اونا تنها باشه تنهای خونشون نرو که بخوان بزننت مثل مهمون برو بیا خیلی دیگه رو دادی بهشون 

عزیز دلم یه دعایی بهت میگم خیلی عالیه یه آقایی که خیلی هم با خداست به من گفت .یه آیه کوتاه ولی چون ۱ ...

دعای مقاتل سلیمان توی مفاتیح هست..اول دو رکعت نماز حاجت به نیت برگشت شوهرت بخون بعد رو به قبله بدون بلند شدن و حرف زدن این آیه رو ۱۰۰بار بخون طولانیه ۲ساعتی میشه ولی به امید خدا کارسازه..بخدا من خودم امتحان کردم..ان شاالله خدا کمکت کنه به آرامش برسی...یه چیز دیگه هم بگم که باز خودم ازش حاجت دیدم دو رکعت نماز حاجت با نیت دلت بخون و ۱۰۰۱مرتبه یاودود بخون و ها کن به شیرینی شکلاتی چیزی بده همسرت بخوره اینم عالیه 

اره عزیزم منم همین فکر تو سرمه ولی نمیاد نه بزرگتر میاره میگه نمیارمم  دعارو چطور باید خوند؟گل ...

دو رکعت نماز یا چهاررکعت هر چقدر خودت دوست داری نماز حاجات یا نماز شب بخون بعد دعای شش قفل از تو گوگل بیار  بخون یک دقیقه زمان نمیبره بخون و دعا کن از تهه دلت واسه زندگیت دعا کن