2777
2789

مدام اطرافم خیانت میبینم.

22 سالمه موقعیت خوب دارم و اهل دوستی و ... نیستم فقط اشنایی برای ازدواج

ولی انقدر تو اطرافیان خیانت و طلاق دیدم که واقعا میترسم

من اگه شکست بخورم خیلی ادم ضعیفی میشم ،

تو دانشگاه ، بیرون ، خواستگارا نمیزارم کسی جلو بیاد 

فکر میکنم اگه پسری خیلی مذهبی باشه خیانت نمیکنه نه؟ مذهبی واقعی ها نه مذهبی نما . کسی که واقعا قبول داشته باشه حرف خدا و پیامبر و ائمه رو ، شوهرای دختر عموهام اینجورین و بعد چندین سال هنوزم زناشونو رو چمشون نگه میدارن.خیلیم خوش اخلاقن همیشه میگن کسی که با خانوادش بداخلاقی کنه نمازش قبول نیست واسه همین حرمت زن رو اصلا نمیشکنن

اینم بگم خودم خیلی مذهبی نیستم ولی هی دارم سعی میکنم که بهتر بشم

ببخشید طولانی شد

🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا ربطی نداره به مذهب . چون خیلیاااا مذهبی‌نما هستن و عمرا تا باهاشون زیر ی سقف بری نمیشناسیشون و نمیفهمی . باید انسانیت داشته باشه . وگرنه خیلی از این مذهبی‌نماها هم اخلاقای خیلیی چرتی دارنو غیرقابل تحملن....... 

خب ازدواج نکن عزیزم ازدواج ی انتخابه نه اجبار منم میترسم ولی ازدواج نمیکنم

مگه میشه تا اخر عمرم مجرد بمونم ؟ همه نیازایی دارن قطعا . خب منم میخوام یکی باشه باهاش همو رشد بدیم،سفر بریم، کار کنیم و ...

🌸

خیلی ببخشید ولی تو مذهبمون چهارتا زن گرفتن حلاله صیغه ام مشکلی نداره مذهبی واقعی باشه با این مسئله م ...

منم اینو خیلی جاها بیان کردم چون ادمیم تا ته مسئله رو پیدا نکنم ولش نمیکنم به نظرم شماهم تحقیق کن چون سوال به جاییه و تا حل نشه تو ذهنت در مورد اسلام خلا میمونه.

اسلام پویاست و مسائلش در حال رشدن. من قبول ندارم 4 تا زن حلاله کسی هم بگه حلاله واسه کیف خودش میگه وجدانشو راحت کنه. خداوند ایه هم نازل کرده در این مورد ولی خب چون واقعا دقیق یادم نیست نمی نویسم که تحریف نشه، خلاصه مطلب اینه که خدا زمان پیامبر این رو گفته بنا به حکمت خودش که فقط بخش کوچکیش برای ما اشکاره.ولی  ذکر هم کرده تا وقتی نیاز به این کار پیدا نکردی انجام نده. 

ببخشید طولانی شد🙏

🌸

سنت کمه زود ازدواج نکن که بری آقا بالا سر بیاد رو سرت 

اعصابتو خرد کنه از مجردی لذت ببر حالا شوهر چیه؟ تحفس؟ مردا فقط نوکر میخان والا

مسئولیت داره خودتو بدبخت نکن مجردی فقط دغدغه خودتو داری و بس