2777
2789
عنوان

از اینکه وارد رابطه شم یا ازدواج میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 33 پست
خدارو شکر کن خواستگار داری  من که خیلی وقته هیچ خواستگاری ندارم البته سنمم بالاس فک کنم به خاط ...

من خیلی خواستگارامو پدرم رد کرد و بعد یکی دو سال از خواهرم شنیدم همچین موردی بوده.نمیدونم شاید واقعا صلاح نیست به سن من😑

انشالله تاپیک عروسیت تگم کنی به زودی 

🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینو خیلی جاها بیان کردم چون ادمیم تا ته مسئله رو پیدا نکنم ولش نمیکنم به نظرم شماهم تحقیق کن چو ...

هر طور صلاح میدونید ولی من هرچی مذهبی دیدم سر و گوشش میجنبیده، اون قدیسه ای که شما تو ذهنت داری تو دنیای واقعی وجود نداره، آدمارو با بدی و خوبیاش باید بپذیری آدم کامل نداریم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحال دخترعموات

جدا خیلی خوشبختن شکر خدا

همش بخاطد دعاهای پدربزرگمو که تا لحظه فوتش عموم ازش مراقبت کرد و اخم نکرد حتی یه بار بهش. همیشه می دیدم دعای خیر میکرد

🌸

اصلااا ربطی نداره به مذهب . چون خیلیاااا مذهبی‌نما هستن و عمرا تا باهاشون زیر ی سقف بری نمیشناسیشون ...

مذهبی نما هم تو فامیل درجه 1 دارم ، دیدم چه زندگی ای دارن از همین میترسم

خب چطور تشخیص بدم مذهبی نما رو؟

🌸

جدا خیلی خوشبختن شکر خدا همش بخاطد دعاهای پدربزرگمو که تا لحظه فوتش عموم ازش مراقبت کرد و اخم نکرد ...

خداروشکر

ولی واقعا ازدواج موفق قسمت بزرگیش به انسجام وهمبستگی خونواده مربوطه

انشالله خدا مناسبترین مورد رو قسمتت کنه🤲🏼

اصلااا ربطی نداره به مذهب . چون خیلیاااا مذهبی‌نما هستن و عمرا تا باهاشون زیر ی سقف بری نمیشناسیشون ...

نه اصلا اینطور نیست کسی طبق آیه گفته شده حق گرفتن زن دوم و..داره  که اجازه بده زن اولش دوم اینکه باید بطور یکسان خرج همرو بده واز لحاظ همچی بطور یکسان به همشون خرج وعاطفه واحساس بده

سنت کمه زود ازدواج نکن که بری آقا بالا سر بیاد رو سرت  اعصابتو خرد کنه از مجردی لذت ببر حالا ش ...

حالا همین امسال که نمیخوام ازدواج کنم ،ولی دوست دارم قبل تموم شدن درسم باشه .

اگه ادم خوبی باشه اقا بالاسر نمیشه ، همدم میشه ولی خب کو ؟خیلی وقته همچین ادمی ندیدم ، دیگه خیلی سخت پیدا میشه تو جامعه

🌸

نه اصلا اینطور نیست کسی طبق آیه گفته شده حق گرفتن زن دوم و..داره  که اجازه بده زن اولش دوم اینک ...

خب همه شرایطشو ندارن الان 

اجازه زن اول فقط به امضا و رضایت کتبی نیست . باید واقعا راضی باشه تا حلال باشه، کی الان راضی میشه؟؟

🌸

بنظرمن مذهبی واقعی اصلا خیانت نمیکنه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

مذهبی بودنش مهم نیست  فقط وجدان مهمه بنظر من کسی که وجدان داشته باشه تحت هیچ شرایطی ظلم نمیکنه ...

تو معاشرت و نامزدی هم کسی خودش واقعیشو نشون نمیده

🌸

خیلی ببخشید ولی تو مذهبمون چهارتا زن گرفتن حلاله صیغه ام مشکلی نداره مذهبی واقعی باشه با این مسئله م ...

عزیزم چهار تا زن گرفتن و صیغه توی دین شرایط مخصوصی داره همین جوری که نیست