2777
2789

عروسیه خواهرمه بچم ۹ ماهشه ی دست مجلسی خوشگل خریدم اما خب باید ی دست دیگه ام داشته باشه ک ی موقع کثیف کرد تنش کنم حالا چون لباس نوزادی مجلسی خیلی گرونه حیفم میاد بخرم اخه ما هیجا نمیریم کوچیکش میشه تا حالا شاید ۵ دست لباس نوعه نوعه بیخودی دادم رفته بچه خواهرم لباس داره از بچگیاش میگه بیا اونارو بهت بوم واسه زاپاسش اما عذاب وجدان دارم لباس یکی دیگرو تنش کنم جاریمم بچش لباس داره مادرشوهرم داد قبول نکردم اینم بگم ب شوهرمم گفتم ی دست زاپاس بخریم قبول نکرد منم دیگه اصرار نکردم 

بنظرم از خواهرت اشکال نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من هیچ عیبی نداره و از مصرف گرایی و اسراف جلوگیری می‌کنه 

بچه توی این سن هر دست لباس رو نهایتا یک بار میخواد بپوشه چه اشکالی داره وقتی تمیز و سالمه استفاده کنی اونم واسه زاپاس؟  

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

لبااس خواهر بگیری بهتر از جااریته

اصلا از جاری نگیر 

اما خواهرت خودش میخواد بده بگیر.. بعد ک از سن بچت گذشت بده بهش.. 

منم ابجیم بچش کاپشنش بزرگ بود یه سرهمی دادم بهش.. بعد دوباره دادش بهم... 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂