2777
2789
سلام خیلی ممنونم که راهنماییم میکنین من خیلی استرس واکسن 18 ماهگی رو دارم مخصوصا که تو بهداشت که ما میزنیم فقط چهارشنبه ها واکسن میزنن و پنج شنبه و جمعه و شنبه که تعطیل رسمی هست دکتر نیست . میترسم خدای نکرده اتفاقی بیوفته و دکتر پیدا نکنم😢😢 این چهارشنبه میزنم واکسن دختری رو هر چی میدونین و کمک میکنه به اینکه دخترم زیاد اذیت نشه لطفا به منم میگین فردا برای چکاب میبرم دکتر اگه چیز خاصی لازمه بپرسم میشه بگین و دخترم حساسیت به پروتیین گاوی و کاکایو و پرتقال و نارنگی و عرق نعنا و سویا داره و من چندجا خوندم بعد واکسن بزارین بچه یکم بدو بدو کنه اونوقت پاش کمتر درد میگیره نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگی یه هفته هم بمونه خل میشم از بس فکرش رو میکنم بهداشت قبلیمون دوشنبه ها میزد این دفعه رفتم وقت بگیرم گفت شما رو دادیم به یه بهداشت دیگع و شما نمی تونین واکسن بزنین اینجا باید اونجا بزنین
یکی از واکسناش هست که هم به پا میزنن، هم به دست، بگو ترجیحا به دستش بزنه. چون درد داره و اگر به پاش بزنه نمیتونه پاشو تکون بده، باز دست راحتتره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب