2777
2789

من چند تا عروس هلندی دارم ک چند تا تخم گذاشته بودن بعد اینا خیلی بی تجربه هستن همش سوتی میدن امروز رفتم تخم هایی ک روش ننشسته بودن ببینم حس کردم جوجه مرده داخلش برداشتم ک اذیت نشن یکیشو باز کردم دیدم جوجه هست ولی تکون نمیخوره ولی بدنش گرم بود الان همش میگم نکنه زنده بود و هنوز زود بود باید مینشستن روش ک جوجه بشه وااای دارم روانی میشم بخدا نکنه من کشتمش نکنه نمرده بود

اگه مرده باشه فکر کنم خودش روش نمیشینه 

البته مطمئن نیستم اینجور میگن 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یکی بمن بگه اگه جوجه زنده باشه نباید تکون بخوره؟ امروز کلا از ناراحتی غذا نتونستم بخورم&nbs ...

شاید چون کوچیک بوده تکون نمیخورده...

از بدو تولد فکر نکنم تکون بخورن خیلییی ضعیفن اینا 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️