چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من شادی و خوشبختی از درون آدم نشات میگیره محیط بیرون تاثیر کمی روش داره آدمایی رو دیدم که با ...
اونایی که با وجود مشکلاشون شادن
خوشحال نیستن فقط دارن تظاهر میکنن
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
[QUOTE=316436853]آفرین درست میگی ما خیلی از آدمای اطرافمون تاثیر میگیریم[/QUOTمن خودم یه خواهرم همش ناراحته ازدست اطرافیان وقتی باهاشم منم ناراحتم واردجزئیات میشم ولی وقتی با اون یکی خواهرم صحبت میکنم میبینم همه چیو به شوخی میگیره کلی حالمونخوبه
[QUOTE=316436853]آفرین درست میگی ما خیلی از آدمای اطرافمون تاثیر میگیریم[/QUOTمن خودم یه خواهرم همش ...
منم همین طور با خواهرم که صحبت می کنم همش ناراحته به خاطر مشکلاتش غر میزنه گریه میکنه اما من بهش میگم به جای این کارا دنبال راه حل باش نه اینکه نقش قربانی رو بازی کنی و دلت به حال خودت بسوزه