خیلی خاصیت داره👇👇👇
- استفاده از پوست پرتقال باعث روشن شدن پوست شما میشود.
- ترکیب پوست پرتقال با دیگر مواد پایه برای پوست به بهبودی جای جوش، لک، جای زخم و به طور کلی رنگدانههای غیر هم رنگ پوست کمک زیادی میکند.
- پوست پرتقال پودر شده میتواند باعث لیفت و محکم شدن پوست شود و آن را نرم و صاف کند.
- از مخلوط پوست پرتقال با دیگر پاک کنندههای طبیعی میتوانید به عنوان تونر، اسکراب و مرطوب کننده استفاده کنید.
- پوست پرتقال برای صورت معجزه میکند، زیرا سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند از پیری پوست و افتادگی آن جلوگیری کند. این ماده همچنین چین و چروک را نیز کاهش میدهد.
- استفاده مداوم از پوست پرتقال باعث کاهش منافذ صورت، کاهش جوشهای سرسیاه، کاهش التهاب پوست و یکنواخت شدن رنگ آن میشود.
- راز جذاب شدن پوست پرتقال در ویتامین C آن است که به تولید الاستین و کلاژن کمک میکند.
- اضافه کردن پوست پرتقال به وان حمام میتوان در شادابی پوست شما کمک کننده باشد.
- برای یکنواختی پوست و یکدست شدن آن از پوست پرتقال استفاده کنید.
- علاوه بر پوست صورت از پودر پرتقال میتوانید برای سفید شدن دندانها، براق و نرم شدن موها و درمان ریزش مو استفاده کنید.
☆یک قاشق غذا خوری ^پودر پوست پرتقال با
دو قاشق غذاخوری^آب انار قاطی کنین تا یه خمیر بدست بیاد(نه آبکی باشه نه زیاد سفت )
بعد اونو بذارین رو پوستتون تا زمانیکه رو پوستتون خشک میشه.(شاید ۲۰_۳۰ مین)
♡یه پیشنهاد من خودم قبل اینکه از این ماسک استفاده کنم بخور بابونه استفاده میکنم که صورتم کاملا تمیز میشه و بعداز خشک کردن،این ماسکو میزنم.
ان شالله برای همتون جواب بده💚🤲
برای چربی های بینی هم یه ماسک معرفی میکنم که یه ساله خودم ازش استفاده میکنم ،بینی رو هم کوچیک میکنه یه ذره .😊