2777
2789
عنوان

بیاین یه ماسک خونگی همه کاره معرفی کنم بهتون💙

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 23 پست

خیلی خاصیت داره👇👇👇

• استفاده از پوست پرتقال باعث روشن شدن پوست شما می‌شود.
  • ترکیب پوست پرتقال با دیگر مواد پایه برای پوست به بهبودی جای جوش، لک، جای زخم و به طور کلی رنگدانه‌های غیر هم رنگ پوست کمک زیادی می‌کند.
  • پوست پرتقال پودر شده می‌تواند باعث لیفت و محکم شدن پوست شود و آن را نرم و صاف کند.
  • از مخلوط پوست پرتقال با دیگر پاک‌ کننده‌های طبیعی می‌توانید به عنوان تونر، اسکراب و مرطوب کننده استفاده کنید.
  • پوست پرتقال برای صورت معجزه می‌کند، زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند از پیری پوست و افتادگی آن جلوگیری کند. این ماده همچنین چین و چروک را نیز کاهش می‌دهد.
  • استفاده مداوم از پوست پرتقال باعث کاهش منافذ صورت، کاهش جوش‌های سرسیاه، کاهش التهاب پوست و یکنواخت شدن رنگ آن می‌شود.
  • راز جذاب شدن پوست پرتقال در ویتامین C آن است که به تولید الاستین و کلاژن کمک می‌کند.
  • اضافه کردن پوست پرتقال به وان حمام می‌توان در شادابی پوست شما کمک کننده باشد.
  • برای یکنواختی پوست و یکدست شدن آن از پوست پرتقال استفاده کنید.
  • علاوه بر پوست صورت از پودر پرتقال می‌توانید برای سفید شدن دندان‌ها، براق و نرم شدن موها و درمان ریزش مو استفاده کنید.

☆یک قاشق غذا خوری ^پودر پوست پرتقال با 

دو قاشق غذاخوری^آب انار قاطی کنین تا یه خمیر بدست بیاد(نه آبکی باشه نه زیاد سفت )

بعد اونو بذارین رو پوستتون تا زمانیکه رو پوستتون خشک میشه.(شاید ۲۰_۳۰ مین)

♡یه پیشنهاد من خودم قبل اینکه از این ماسک استفاده کنم بخور بابونه استفاده میکنم که صورتم کاملا تمیز میشه و بعداز خشک کردن،این ماسکو میزنم.

ان شالله برای همتون جواب بده💚🤲

برای چربی های بینی هم یه ماسک  معرفی میکنم که یه ساله خودم ازش استفاده میکنم ،بینی رو هم کوچیک میکنه یه ذره .😊

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

پوست پرتقالو بذارید رو یه سینی استیل یا روی بخاری یا زیر آفتاب خشک کنیند

بعداز خشک کردن اونو کاملااااا پودر کنید 

بعد اونو تو یه قوطی درب بسته یا نایلون در یخچال بذارید اینجوری اصلا خراب نمیشه(میتونید به مامانا یا خاله هاتون هم بگید پوست پرتقالاشون نگه دارن براتون😅)

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

آمدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......