2777
2789
عنوان

نزارید بچه هاتون

507 بازدید | 28 پست

نزارید وقتی بچتن به سن خودتون رسید چون یه درآمدی داره مسئولتهایی که شما دارید رو دوشش بیفته..نزارید دخترتون وقتی به سن بالای بیست رسید دغدغه هایی که یه پدر باید داشته مثلا اجاره خونه و یخچال خونه و خرجهای خونه و حتی پول پیش خونه باشرو داشته باشه..توقع نکنید توقع ایجاد نکنید.‌مهم تر از همه عادت نکنید هی به بچتون بگید برو بیرون برو بیرون.این رفتار خیلی غلط هست خیلی ..وقتی حتی توانایی تامین هزینه مسکن ندارید ازدواج نکنید وقتی توانایی تامین حتی میوه تو یخچالتون رو ندارید بچه دار نشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیی  داداشم دوازده سالشه سالهاس با این مشکلات گریبانگیره  تازه هی تو فکر کسب درامده ولی ...

باید باشه ولی نباید وقتی ازدواج نکرده دغدغه های تو خونه پدرومادرش گردنش باشه 

باید باشه ولی نباید وقتی نکرده دغدغه های تو خونه پدرومادرش گردنش باشه 

صد در صد یکم سنش بره بالاتر باید جای خالی بابامو پر کنه برا خونواده 

کلا کاش وقتی میبینن شرایطشو ندارن بچه ها رو بدبخت نکنن 

چه لزومی داشت بچه هار شن

منم دلم برای خواهر۲۵سالم میسوزه که یک تنه خرج پدرومادرم و خونه و دوا و درمون ودکترهای پدرو مادرم را میده😔😔😔😔 البته پدرمن تاچندسال پیش داشت الان دیگه نداره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ولی من اعتقاد دارم بچه همیشه نباید تو ناز و نعمت باشه ، باید رو پای خودش وایسته هرجور که شده

نه برای زندگی پدرومادرش..برای خودش..نه اینکه اجاره خونه پدرومادرش رو بده نه اینکه پول گوشت و میوه خونه پدرومادرش رو دوشش باشه نه اینکه هر شب گریون باشه شش ماه دیگه باید خونمون رو عوض کنیم پول پیش نداریم بعد هی شما بگید پولاتو جمع کن برای پول پیش خونه

صد در صد یکم سنش بره بالاتر باید جای خالی بابامو پر کنه برا خونواده  کلا کاش وقتی میبینن شرایط ...

موضوع اینه که یه مرد باید همیشه بتونه هزینه هارو تامین کنه وقتی نمیتونه ازدواج نکنه..وقتی هزینه های دیگرو نمیتونه بده از دختر سی سالش توقع نکنه

خیلی سخته خیلی.. بخدا انصاف نیست 

بله متاسفانه نامردی بیش نیس .تازه وقتی هم کاری نکنه ازش توقع دارن و بهش برمیگردن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....