2777
2789
عنوان

نزارید بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر درامدت خوبه  ینی اگه تو ازدواج کنی تکلیف پدر و مادرت چی‌میشه؟

مگه مسیولیت با یکی مثل منه؟ درآمد کجاش خوبه ؟ وقت پول پیش خونه نشه جور کرد مفت نمی ارزه

انجام نده

تا وقتی انجام بدی ازت توقع دارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باید باشه ولی نباید وقتی ازدواج نکرده دغدغه های تو خونه پدرومادرش گردنش باشه 

سلام عزیزم چند وقت پیش با شما صحبت کردم در مورد کبد ، من ازمایش خودایمنی کبدم مثبت بود الانم نارسایی تخمدان دارم به خاطر خودایمنی ، میخوام بدونم نارسایی تخمدان و بیماری کبد با هم در ارتباطن ؟ قندم هم لب مرز شده

عزیزم منم همیشه به مارد پدرم کمک کردم و خوشحالم از این بابت 

البته پدر من ماه تا وقتی تونست کار کرد 

مریض شد دیگه نتونست کار کنه 

مادرم هم خیلی برام زحمت کشید 

الانم ازدواج کردم ولی ماهانه همیشه یه مبلغی به پدر مادرم میدم 

سعی کن نگاهت عوض کنی 

و حتما حتما در کنار این مسایل الویت اصلی خودت باشی 

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی  
عزیزم منم همیشه به مارد پدرم کمک کردم و خوشحالم از این بابت  البته پدر من ماه تا وقتی تونست کا ...

نمیشه..وقتی لطف تبدیل به وظیفه میشه قضیش فرق داره.من چرا باید فکر پول پیش خونه باشم؟ چرا با مامانم دعوام بشه سر اینکه هی باید فکر این باشیم که6 ماه دیگه باید خونمونو عوض کنیم؟ این وظیفه من دختر مجرد خونه نیست. وقتی نمیتونن از پس همچین چیزی بر بیان نباید بچه دار شن