2777
2789

من شوهرم ۱۰ ساله مدیر ساختمونه همه کارای ساختمون رو خودش انجام میده همسرم خیلی فنی هست و خیلی به ساختمون میرسه کلا هر کی کار داشته باشه کمک میکنه بهش حالا همسایه باشه غریبه باشه آشنا هر کی . دیروز پاشده رفته خونه همسایه طبقه چهارمی یه زن تنهاس رفته شوفاژهاش رو هواگیری کرده راه انداخته بعدم اومده واسه من تعریف میکنه میگه بیچاره خونشون خیلی سرد بود شما باشید ناراحت نمیشید شوهرتون این کارو کنه ؟ یه بارم همین زنه بهش زنگ زد رفت پایین در پارکینگ باز نمیشد واسش باز کرد بعدم کلی وایساده بود تو پارکینگ باهاش حرف میزد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همسرشی میشناسیش

اگه ذاتش خرابه و هیز و بدچشمه که خودت میدونی باید چیکار کنی

اگه ن واقعا از رو خوش قلبی اینکارو میکنه بهش تذکر بده 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من مجردم تجربه زناشویی ندارم اما بنظرم دعوا کنی باعث میشه بره خونه طرف پنهون کاری کنه 

با مهربونی بهش بگو حد خودشو رعایت کنه با اون خانم و وقتا هایی که میخاد بره خونه طرف بگو خودمم همراهت میام

بازم جوری نباشه صمیمی بشی زود