2777
2789

میخوام برم خرید ولی قبلش میخوام یه لیست داشته باشم غیرضروری خرید نکنم

من دوقلوهام ان شاء الله زمستون به دنیا میان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاه نوزادی ودستکش  لباسهای یه کم ضخیم اگر خواستی کیسه خواب جوراب یادت نره جوراب‌های پشمی دارن احتمالأ 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

سرهمی نخی  سرهمی جنس گرم کلاه گرم

من که همیشه با سرهمی مشکل داشتم همیشه همون بلوز وشلوار می‌پوشوندمش 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

من نی نیم اسفند به دنیا میاد براش یک سرهمی گرم گرفتم دوتا کلاه خودم بافتم. جوراب گرم براش خریدم

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

ببین گلم سرهمی مخمل یه دو نه بگیر و جوراب نداشته باشه چون اگه جورایی باشه نهایت ده روز بشه بپوشونی 

بچه که همون زیرپوش و یه بلوز و مای بی بی و شلوار بعدم پتو روشون هست خونه ها هم که اکثرا گرمه به نظر من لباس گرم نخر چون پتو دارن دورشون

عزیزم به سلامتی گلم چون دوقلو ان یه دست لباس صفر بخر بعد پارچه تریکو بخر ببر بده خیاط کوچیک تر سایز صفربدوزه براشون

و اینکه حتما برا زیر لباس هاشون از اون زیرپوش ها که دکمه داره زیر پوشک بسته میشه بخر وای عالین اونا پهلوها بچه رو میگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مبارک باشه

فقط دو تا پتوی خوشگل و گرم و نرم بخر ..برای نوزاد تا چند وقت حتما باید محیط گرم رحم مادر تداعی بشه

اصلا بچه ها رو دو سه ماه اول جایی نبر مگر به ضرورت...اونم فقط حتما پتو دورشون بپیچ..

بیشتر برای بهارشون لباس بخر

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

من خودم دوقلو داشتم متولد زمستون بودن دی ماه طبق تجربه بهت میگم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)