2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین یه لحظه کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 71 پست
اخه میخاستم برم دریا😭 حیف شد.... یکم پیش سه تا ال دی خوردم انشالله قطع بشه

سلام شبت بخیر

چند نفرپیام دادن بیا

احساستو راجب منم بگولطفا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه لطفا بگی خواهرم کی ازدواج میکنه 

با اینی که دلش میخاد ازدواج میکنه‌؟ 

ببین دختر چشم و دل پاکیه تا بحال با هیچکسم نبوده فقط تازگی از یه نفر خوشش امده من براش چله یاسین گرفتم وسطاشم حس میکنی حاجت روا بشم؟ 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
زعفران بخور گلم

سلام عزیزم ببخشید میشه به من کمک کنید برادرم الان بیمارستان هستن سرطان خون حاد دارن از برج دو امسال فهمید سرطان خون داره چند ماه بیمارستانه حالش هرروزبدترمیشه یه هفته قبل ازاینکه بفهمه مریضه یه موجودی با چشمای قرمز و موهای بلند بهش حمله می کنه  و برادرم دست اون موجود رو گاز می گیره که ولش کنه می گفت حتی پوست بدنش هم لمس کردم مثل یه دستکش پلاستیکی که آب توش باشه بوده فردا شبش دوباره از اتاق بچه هاش صدا میشنوه  وقتی می ره نگاه می کنه می بینه چندتا ازاونا کنار تخت دخترشان  وایسادن باهاش دعوا می کنه و سرشون فریاد می زنه که از بچه هام دور بشین وفقط با من کار داشته باشین نه بچه هام بعداز اون روز گلوش به شدت ورم می کنه وبعد می فهمه سرطان پیشرفته داره تورو خدا اگه می تونی بهمون کمک کنه الان بستری حالش خیلی بده 

اخه الآنم سه تا ال دی خوردم بنظرت چیکارکنم قرص بخورم یانخورم؟ اصلابلدنیستم چیکارکنم 

اگه از مسافرت اومدی بیا خصوصی خواهش میکنمممم عزیزم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.