سلام من امروز روزه اوله پریودمه صبح پریودشدم ومیخام پریودم قطع بشه امشب همین الان سه تا قرص ال دی خوردم بقیشودیگه نمیدونم چی بخورم قطع میشه یانه؟شب بازم قرص بخورم یانه چیکارکنم بنظرتون؟کمک کنین لطفاً مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم ببخشید میشه به من کمک کنید برادرم الان بیمارستان هستن سرطان خون حاد دارن از برج دو امسال فهمید سرطان خون داره چند ماه بیمارستانه حالش هرروزبدترمیشه یه هفته قبل ازاینکه بفهمه مریضه یه موجودی با چشمای قرمز و موهای بلند بهش حمله می کنه و برادرم دست اون موجود رو گاز می گیره که ولش کنه می گفت حتی پوست بدنش هم لمس کردم مثل یه دستکش پلاستیکی که آب توش باشه بوده فردا شبش دوباره از اتاق بچه هاش صدا میشنوه وقتی می ره نگاه می کنه می بینه چندتا ازاونا کنار تخت دخترشان وایسادن باهاش دعوا می کنه و سرشون فریاد می زنه که از بچه هام دور بشین وفقط با من کار داشته باشین نه بچه هام بعداز اون روز گلوش به شدت ورم می کنه وبعد می فهمه سرطان پیشرفته داره تورو خدا اگه می تونی بهمون کمک کنه الان بستری حالش خیلی بده
اخه الآنم سه تا ال دی خوردم بنظرت چیکارکنم قرص بخورم یانخورم؟ اصلابلدنیستم چیکارکنم
اگه از مسافرت اومدی بیا خصوصی خواهش میکنمممم عزیزم
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.