2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین یه لحظه کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 71 پست
پس نخورم 

نه نخور اگه میخوای خیلی کم بشه میتونی امپول بتامتازون بزنی اما ازامن میشنوی هیچ کاری نکن که بدنت داغون نشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودم تموم شد بعد برم ؟  یا الانم میشه

الانم میشه 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
نه نخور اگه میخوای خیلی کم بشه میتونی امپول بتامتازون بزنی اما ازامن میشنوی هیچ کاری نکن که بدنت داغ ...

اخه میخاستم برم دریا😭 حیف شد.... یکم پیش سه تا ال دی خوردم انشالله قطع بشه

عزیزم‌ نمیتونی سفرو‌ کنسل کنین بزار خوب شدی بعد برین

نه شوهرم بیخبرازمن رفته بلیط هواپیما گرفته ظهراومد که خانومم سورپرایز پسفردا میبرمت گردش.  منم گفتم سوپرایزو مرگ  من ازصبح پریود شدم بمن میگفتی خب 

نه شوهرم بیخبرازمن رفته بلیط هواپیما گرفته ظهراومد که خانومم سورپرایز پسفردا میبرمت گردش.  منم ...

شوهر من تاریخ دقیق پریودمو بلده دیر یا زود میشه اعلام میکنه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام ببخشید وقتتون روگرفتم تویه تاپیک دیدم جواب کاربرارو دادین منم مزاحمتون شدم...

چندتاسوال داشتم 

شوهرم میتونه دوباره مغازه راه بندازه؟؟؟

ازلحاظ مالی آیندمون روچجوری میبینین؟؟

کلا هرچیزی ازلحاظ مالی شغل خونه پول روحس میکنین میشه بهم بگین

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
اره😭

سلام خوبین ببخشیداومدتاپیکتون مزاحم شدم 

فقط میخاستم بپرسم من میتونم بازم مادربشم یه پسردارم ولی چون بیمارم میگن دیگه نمیشه بچه داربشم خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

پس نخورم 

سلام لطفامیشه جواب منوبدید معذرت میخام که مزاحم شدم آخه دیدم باحوصله جواب همه کاربرهارک دادید

من میتونم دوباره مادربشم خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن آخروعاقبت زندگیم چی میشه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم