سلام من امروز روزه اوله پریودمه صبح پریودشدم ومیخام پریودم قطع بشه امشب همین الان سه تا قرص ال دی خوردم بقیشودیگه نمیدونم چی بخورم قطع میشه یانه؟شب بازم قرص بخورم یانه چیکارکنم بنظرتون؟کمک کنین لطفاً مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ینی درخواستم رو بر ندارم ؟حسش چیه بهم اصلا سه ترم همو میشناسیم و من دوستش دارم از نگاهش حس می کردم دو طرفه است خودمو خیلی سبک کردم الان موندم چیکار کنم شک کردم به حسش😭😭😭😭😭
همین الان الان قبول کرد و متقابل ریکوئست داد😭مرسی از صب داشتم سکته می کردم😭😭😭😭😭خدا کنه فقط بد نشده باشه برام چون خیلی دوستش دارم گفتم حداقل براش تلاش کنم💔😭😭😭
میشه بگی من باردارم؟ جنسیتش چیه اسمم ستاره. مادرم مادرواقعیم نیس از پرورشگاه اوردنم بزرگم کردن
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.