2777
2789

دیدید تو اطرافیان؟؟ دقیقا اونا که خیلی دروغ میگن، 

راحت دل میشکونن، 

حلال و حروم نمیکنن، 

شارلاتان ترن، 

و... 

خدا یه جور دیگه هواشونو داره؟ یا اصطلاحا خیلی شانس دارن؟ 

اونوقت یکی که آزارش به کسی نمیرسه، اهل لقمه حلاله، دستگیری میکنه از بقیه... انقدر سختی میکشه، انقدر عذاب و بلا و اتفاق... 💔 

نمیگم من و خونوادم خییییلی آدمای خوبی هستیم ولی چیزی که دارم با چشم میبینم اینه که تاحالا خیلی مواظب بودیم پامون کج نره.لقمه چی میخوریم.. دروغ که واقعا واقعا اهلش نیستیم...اونوقت هرچی از خدا میخوایم یا کلا نمیده. یا اگه بخواد بده... پدر پدرمون در میاد. 😭سخت ترین راه ها جلو پامونه همیشه.. گیر و گرفتاری شدید.. 

خدایا سخته برام اینو بگم.. ولی آیا واقعا هستی؟! 

داری میبینی ما رو؟ 

دل تَرَک تَرَک منو دیدی اصلا؟ 

خودت که این دل نازک رو به من دادی خودتم جوابشو بده... 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل منم ترک ترکه چی میشه کرد میگذره هممون میمیرم دلم فقط به این خوشه

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
چیشده عزیزم؟

خیلی مفصله... 

ولی همینقدر بگم یکی از اشناهامون چشم چرون.. خانم باز.. دروغگو... وای امان از دروغگوییش.. تاحالا چندین نفرو به جون هم انداخته.. خیلی بد. مال حروم خور.

خانمش بدترین سر و وضع... 

بعد امسال باباشونو کلک زدن یه کارگر بدبخت ساده رو 

یه تیکه زمین داشت... گولش زدن طبق یه ماجرایی و اون زمین رو از چنگش دراوردن.. 

باباش تو خیابون گریه میکرد میگفت ای کاش میمرد پسرم.. من ازش راضی نیستم.. من پیرمرد مریضو گول زد زمین رو ازم گرفت.. 

(یعنی فکر کن باباش میگفت کاش میمرد) 😭 

خلاصه این به همین راحتی صاحب خونه شد.. 

ماشین نداشت... مادر خانومش یدفه کلی طلا بهشون داد ماشین خرید... 

بچه نداشت یدفه دو تا با هم گیرشون اومد... 

یعالمه وام فرزند اوری و تشویقی از سر کار و.. 

اونوقت ما چند ساله در حسرت بچه... 💔 

در حسرت خونه... 💔 

آهسته بریم آهسته بیایم... چمیدونم خیرات بدیم.. 

میدونی؟ الان واقعا در مرز فروپاشی ام... از قلبم هیچی نمونده.. آخه هزار تیکه شده(نه فقط بخاطر این خونواده ها.. کلا کلا خیلی توزندگیم تبعیض دیدم.. خیلی ناراحتی کشیدم) 😭😭

چیکار کنم دلم آروم شه؟ 

چی به سرمون رفته؟  چرا انننقدر حالمون بده؟  کاش بودی تا بغلت میکردم. 💔 💔 💔 😭😭😭

من دوست دارم چشمامو ببندم باز کنم شده باشه ۵سال دیگه

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
آدمی مثل معاویه خلیفه و پادشاه زمان بود اما فقط این دنیا رو خدا بهش داده.  هر کار خوبی هم کرده ...

با اینکه خیلی آدم معتقدی هستم ولی میدونی از بس بی عدالتی دیدم دیگه بعضی وقتا حتی به این چیزا شک. میکنم... 

مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم؟ 

چرا یکی باید انقدر عذاب این دنیا رو بکشه و هیچی از زندگی نفهمه؟ به امید اینکه اون دنیا رو داره؟ 

یکی همه چی براش هلو برو تو گلو باشه؟ 😭