ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 عنوان تعبیر خواب کفش 58 بازدید | 17 پست سلام من دیشب خواب دیدم رفتم ی مغازه میخام کفش بگیرم خیلی قیمتش مناسب بودتعبیرش چیمیشخ امروز | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 626 اگه مجردی خواستگار ،متاهلی شغل خوب خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11529 منمهمین الان داشتم تعبیر خوابمو نگاه میکردم تو نت 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 اگه مجردی خواستگار ،متاهلی شغل خوب دیشب هم نیت ازدواج کردمداشتم خواهش حضرت زینب امام حسین اینا میکردم ینی بهش میرسم🥹
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 481 اگه مجردی خواستگار ،متاهلی شغل خوب من همیشه میدیدم که کفشم رفتم مراسمی و گمشده یا اینکه یه کفش پلاستیکی پان میکنم که خجالت میکشم و یا کفش کس دیگری رو موقع گم شدن میدم بپوشمچیه تعبیرش
ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 منمهمین الان داشتم تعبیر خوابمو نگاه میکردم تو نت من دیشب خواهش حضرت زینب امام حسین امام رضا اینا همه کردم که بهش برسم
ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 من همیشه میدیدم که کفشم رفتم مراسمی و گمشده یا اینکه یه کفش پلاستیکی پان میکنم که خجالت میکشم و یا ... گم شدن که جدایهه
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 481 گم شدن که جدایهه بعد پامخالی نمیمونهیه کفش دیگه میپوشم
ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 بعد پامخالی نمیمونهیه کفش دیگه میپوشم با یکی دیکه اشنا میشی
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 626 بعد پامخالی نمیمونهیه کفش دیگه میپوشم اونم یعنی از یه موقعیت به موقعیت دیگه تغییر جهت میدین خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 481 با یکی دیکه اشنا میشی گلم کفش پلاستیکی تو خواب پوشیدن یعنی چیمن خیلی خجالت هم میکشیدم تو خوابم که چرا من باید این کفش پام باشه
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 626 دیشب هم نیت ازدواج کردمداشتم خواهش حضرت زینب امام حسین اینا میکردم ینی بهش میرسم🥹 وای مبارکه ،خواستگار خوب دارید مبارکه انشاالله خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 481 اونم یعنی از یه موقعیت به موقعیت دیگه تغییر جهت میدین مرسییییی جونمممم انشاالله عاقبت به خیری باشه برای هممون
ssssskk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1469 وای مبارکه ،خواستگار خوب دارید مبارکه انشاالله دعا کن بهش برسم لطفااا عاشقشم
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 626 مرسییییی جونمممم انشاالله عاقبت به خیری باشه برای هممون انشاالله خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم