2777
2789

یکی تاپیک زده ما تو عروسی به یه سری ها  شام‌ نمیدیم  و آجیل و شیرینی ومیوه میدیم و ملت تو کامنت های اینستاگرام بی ادبی میکنن به کسایی  که شام نمیدن‌ و نوشته تو تبریزم.

اتفاقا منم تو تبریزم و اسم این عروسی نیست اونایی که عروسی بگیرن به همه شام میدن علاوه به بر پذیرایی ولی اونایی که عروسی نمیگیرن یه جشن می‌گیرند می نویسن به صرف شیرینی و جشن هم ساعت ۷ تموم میشه و آجیل و شیرینی و بستنی و میوه و نوشیدنی میدن.اینه تفاوت هاشون.

علاوه  بر شام اون اوایل وقتی عروس و داماد میرن آزمایش بعد از آزمایش یه ناهار هم میدن پس خسیس نیستیم🥲😁

قدیم هام مادرشوهرم تعریف میکرد انگار اینجوری بوده چون در باز میذاشتم همه بیان از اهلی محل گرفته تا هرکسی که یکبار دیده بودنش بعد به فامیل هاشون شام میدادن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی رسم ناهار شام دادن توی ایران از بین میرفت.نصف کسایی ک ازدواج نمیکنن‌ برا خرج سنگین عروسی هستش.

اره ولی خوب بهتره کسایی که نمیتونن بگیرن از اول بگن ما عروسی نمیگیریم

ربطی ب خساست ندارهدقشنگم.منم دوست ندارم هزینه کنم بریزم‌تو شکم فامیل

شام عروسی در واقع ولیمه اس 

بعد ببخشید مگه همون فامیل که میگی هدیه نمیدن بهتون؟چطور هدیه شون خوبه خودشون نه؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴