2777
2789

الان ۲۴۷۰ تومنه ی مقدار پول نقد دارم و پشیمونم چرا اوایل مهر نگرفتم اون موقع ۲۲۰۰ اینا بود

انتخابات هم ۱۱ اسفنده یکی که تو کار خرید فروش طلاست بهم گفت تا انتخابات پایین میاد

منظور از پایین اومدن همین ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومنه ب هرحال تو گرم های بالا سود و ضرر قابل توجهی رو داره

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 
فکر کنم تا ی هفته دیگه یکم پایین بیاد  چون منم درگیرشم😁

بنظرت چقدر پایین میاد رو ۲۲۰۰ میاد؟

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم تا ی هفته دیگه یکم پایین بیاد  چون منم درگیرشم😁

تحلیل گر بازار طلا آشنا داری ازش مشورت بگیری؟ 

هیچ کسی نمیتونه دقیق بگه تابع اخبار هست با یک اتفاق میتونه منفجر شه 

پس تحلیل گر سیاسی اقتصادی میخواییم

بنظرت چقدر پایین میاد رو ۲۲۰۰ میاد؟

حالا ۱۰۰ تومن پایین بالا

پسرخالم بنکدار طلا همیشه میگه طلا رو بخر گرونم بخری ضرر نمیکنی سوده برات واقعا هم درست میگه من چندبار امتحان کردم اما خودم تا اوایل هفته دیگه میرم برای خرید

حالا ۱۰۰ تومن پایین بالا پسرخالم بنکدار طلا همیشه میگه طلا رو بخر گرونم بخری ضرر نمیکنی سوده برات و ...

۳۰۰ تومنم پایین بیاد برا ۵۰ گرم طلا ۱۵ تومن میشه 

منم برا سرمایه میخوام پس دنبال سودم

حالا ۱۰۰ تومن پایین بالا پسرخالم بنکدار طلا همیشه میگه طلا رو بخر گرونم بخری ضرر نمیکنی سوده برات و ...

سکه میخری یا طلای دست دوم؟

سکه بخر امامی  تجربه ام میگه از همه چی بهتر البته ربع هم خیلی عالیه

من تجربه ایی تو خرید سکه ندارم..

حداقل یکسال میخوام نگه دارم 

چقدر ازتون کم میکنن برا فروش سکه امامی؟

من تجربه ایی تو خرید سکه ندارم.. حداقل یکسال میخوام نگه دارم  چقدر ازتون کم میکنن برا فروش سک ...

من نفروختم تا الان هر چی خریدم نگه داشتم ، معمولا هفتصد هشتصد زیر قیمت ولی باز هم مهم نیست چون در طول زمان رشدش زیاده و اون مبلغ اصلا به چشم نمیاد مثلا سرچ کن پارسال شهریور فکر کنم حدود ۱۴/۵ بود سکه الان به سی هم رسیده در عرض یک سال کلا میخوای حفظ سرمایه کنی سکه بخر من مثلا دلار خریدم رشدش اندازه سکه نبود سکه جهش خوب داره مثلا ببین شهریور امسال  ۲۸ بود مهر شد ۲۷ الان چند بار به ۳۱ رسیده خلاصه سکه سود خالصه