2777
2789
عنوان

دوارن کنکور 🥲

134 بازدید | 14 پست

کسی بوده تو دوران کنکور مثله من زیاد گریه کنه ؟ تقریبا دو هفته ای یه بار گریه میکنم غر میزنم میگم دیگه خسته شدم 

اخه دومین سالیه که پشت کنکورم از لحاظ درسی فشار روم نیست ولی روانی خیلی هست 

مامانمم از اوناس که اگه بیام گریه کنم سیماش قاطی میکنه تا دو سه روز بعدش خودش گریه میکنه ازم قهر میکنه از بابام قهر میکنه میگه خودم به اندازه کافی مشکل دارم تو چرا همش  غر میزنی 

اره بابا من اواخر هر روز گریه میکردم و بعدش قوی تر ادامه میدادم

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا مامان من میگه اصلا نرمال نیست داری اذیتم میکنی ؟ تنهایی گریه میکردی ؟

اره بخدا اونقد تو اتاقم گریه میکردم یا موقع خوابیدن 

میرفتم قدم‌ میزدم صورتمو آب میزدم و قوی تر ادامه میدادم 

کاملا عادیه

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بله من

پشت کنکور بودم

میرفتم توی حموم فقط گریه میکردم

عصبی میشدم 

با کسی حرف نمیزدم

کلا دیونه باری زیاد درمیوردم

هروقت این جوری میشی پاشو برو یکم بیرون راه برو یا قدم بزن

اروم میشی

اره بخدا اونقد تو اتاقم گریه میکردم یا موقع خوابیدن  میرفتم قدم‌ میزدم صورتمو آب میزدم و قوی ت ...

پس تو به مثلا نمیومدی بیرون پیش مامان بابات 

نمیدونم این چه رفتاریه مامانم میکنه دیروز گریه کردم از امروز صبح خودش کلی گریه کرده کلی دعوام کرده الان قهر کرده درم قفل کرده ناهارو هیچی ام درست نمیکنه تا فردا واقعا نمیفهمم چرا وقتی ناراحتم هیچکس یه نیست یه کم باهام حرف بزنه اروم بشم 🤣🥲🥲😔

پس تو به مثلا نمیومدی بیرون پیش مامان بابات  نمیدونم این چه رفتاریه مامانم میکنه دیروز گریه کر ...

وا مامانت بچه‌س؟ 😂 

بهش نگو گریه هاتو .من تنهایی گریه میکردم 😂😂😂

وا مامانت بچه‌س؟ 😂  بهش نگو گریه هاتو .من تنهایی گریه میکردم 😂😂😂

میدونی مشکل تو زندیگمون پیش اومده بود مامانم میگه کشش غر زدنای تورو ندارم همش انگار همش باید بخندی شاد باشی تا راضی باشه ولی منم ادمم خوب 

میدونی مشکل تو زندیگمون پیش اومده بود مامانم میگه کشش غر زدنای تورو ندارم همش انگار همش باید بخندی ش ...

به نظرم مشکلات زندگی زیاده نزار مامانت گریه هاتو ببینه اون تحملشو نداره و دوس داره موفقیتتو ببینه 

من فقط گریه میکردم خالی شم . هر وقت خسته شدی برو یه پارک نیم ساعت بشین بیا ادامه بده