2777
2789

یه شهر دیگه زندگی میکنیم.هر سه چهار ماه میاد تا بیست روز نکنه نمیره.از خودم بزرگتره مجرد هم هست میاد خریداشو میکنه.بخدا هر موقع میان خسته میشم.از ۲۹ مهر اومده هنوز هم اینجاست.این بره اون یکی خواهرم میاد.بدبخت شوهرمم چیزی نمیگه.واقعا خسته شدم.درسته حز خونه ی من جایی ندارن برن ولی واقعا سه هفته زیاد نیست؟

چرا زیاده به نظرم. کاش رعایت کنن

به مادرت بگو بهش بگه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده خیلی هم زیاده  حالا اگه خواهر شوهر و برادر شوهر بود یه بلوایی به پا میکردید ! خودش که م ...

اتفاقا آدمیم که به هیچ کس چیزی نمیگم‌خونمون عین کاروانسراست.برادر شوهرم دوسال سربازیش خونه ی ما موند.

زیاده خیلی هم زیاده  حالا اگه خواهر شوهر و برادر شوهر بود یه بلوایی به پا میکردید ! خودش که م ...

والا خودش باید بفهمه، منم مجردم روم نمیشه برم خونه خواهرم بمونم، ولی داداشم هر سه چهارماه میره، سه چهار روز میمونه

والا خودش باید بفهمه، منم مجردم روم نمیشه برم خونه خواهرم بمونم، ولی داداشم هر سه چهارماه میره، سه چ ...

مهمان نهایت یک هفته.اون یکی خواهرم بیاد نهایت چهار روز می مونه.این یکمی هم اخلاقش تند هست.چیزی بگی زود دعوا راه میندازه.مامانمم از ترسش چیزی نمیگه.مامانم خودش اصلا نمیره خونه دختراش اگه هم بره بیشتر از دو روز نمی مونه

مادرت چرا میزاره بیاد این همه خونت بمونه

این یه کم اخلاق تند و تیزی داره هر چی بگی دعوا راه میندازه.منم از ترسم هر کاری از دستم برمیاد میکنم تا یه موقع حرصشو سر مامانم اینا نندازه