2777
2789

آب زیاد بخور

ماسک بذار

پاکسازی جای خوب برو

چروکم بوتاکس 

روغن کرچکم شنیدم واسه چروک البته چروکای ریز

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ماسک ماست و نشاسته روشن میکنه انقد خوبه 

اگه پوستت خشکه البته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این نقص هاتورو زیبا میکنه (( البتا نقصی وجود نداره همش زیبایی هست))

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
آب زیاد بخور ماسک بذار پاکسازی جای خوب برو چروکم بوتاکس  روغن کرچکم شنیدم واسه چروک البته چ ...

وای کرچک باعث دونه میلیا میشه موهای صورت هم زخیم میکنه من به ابرو هام زدم پر شد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
وای کرچک باعث دونه میلیا میشه موهای صورت هم زخیم میکنه من به ابرو هام زدم پر شد 

من خیلی وقته زیر چشمم میزنم یکسال میشه دونه نزده

مو هم که نداره اونجا

باقی جاهارو امتحان نکردم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من خیلی وقته زیر چشمم میزنم یکسال میشه دونه نزده مو هم که نداره اونجا باقی جاهارو امتحان نکردم

اره روی مو بزنی زخیم میشه 

من ابرو و مژه زدم یکم چربیش ریخت زیر چشمم چند تا میلیا درومد 

اره روی مو بزنی زخیم میشه  من ابرو و مژه زدم یکم چربیش ریخت زیر چشمم چند تا میلیا درومد

پس بزنم به ابرو و مژه

برای من تاحالا در نیومده ممکنه دربیاد؟

پس بزنم به ابرو و مژه برای من تاحالا در نیومده ممکنه دربیاد؟

نمیدونم ولی رعایت کن

بزن فقط داخل چشمات نره