2777
2789

خیلی دلم میشکنه خیلی

همیشه دوست داشته پسر داشته باشه داداشم رو با کلی دکتر رفتن و دردسر اوردن

خواهر بزرگم ام پزشکه ازدواج کرده 

با اینکه 20 سالمه خیلی دلم میشکنه و بعص میکنم

توی تک تک رفتارش معلومه که صد در صد حاضره من بمیرم ولی یه مو از سر اونا کم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن تو هم سعی کن پیشرفت کنی به دل نگیر یه روز مشکل داشته باشی میبینی چقدر دلشون برات میتپه الان ه ...

کسی که توی اینجور شرایط همیشه اخرین اولویتش باشم میخوام صد سال اون زمان ام به دردم نخوره

اخرش من میرم دانشگاه یه شهر دور فقط نبینمشون

عزیزم هعی من اصلاباورم نمیشه مطمئنی یعنی همیشه اینطوری برخوردمیکنه باهات اگه تاالآن که۲۰سالته اینطور ...

واسه اونا خیلی مهربونه

فقط واسه من اینطوریه

شاید چون هیچ وقت به موفقیت خواهرم نیستم...

واسه اونا خیلی مهربونه فقط واسه من اینطوریه شاید چون هیچ وقت به موفقیت خواهرم نیستم...

زیادفکرنکن ولش کن بعدشم الآنم میتونی ادامه بدی۲۰سالته دیگه درس بخون وموفق شونه واسه خاطرپدرت بلکه واسه آینده خودت

زیادفکرنکن ولش کن بعدشم الآنم میتونی ادامه بدی۲۰سالته دیگه درس بخون وموفق شونه واسه خاطرپدرت بلکه وا ...

درسته من در هر صورت امسال باید قبول شم دانشگاه شهر دور ام میزنم

ولی با این حال وقتی این رفتارا رو می کنه برام عادی نمیشه

مثلا همین الان گوشیشو یه دقیقه دستم گرفتم گفت غلط میکنی به گوشیم دست میزنی در حالی که خداشاهده روزی 3/4ساعت گوشیش دست داداشمه

نمی خوام اون زمان دیگه به درد خودش میخوره

منم دقیقا مثل تو بودم ،خونه ی پدر و مادرم ،خیلی اذیت میشدم تحقیر و ....اینا البته برای من بابام خیلی مهربونه مامانم باهام مشکل داشت 

الان دوساله که باهاش قهرم و ندیدمشون 

منم میگم دلسوزی الانت به دردخودت میخوره ،زمانی که نیاز به محبت داشتم نکردی 

منم دلم خیلی شکسته بود ولی از وقتی بچه دار  شدم دیگه بهش فکر نمیکنم