2777
2789

واقعا خودمم خسته شدم چه برسه به اون بیچاره ها

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذکر بگو عزیزم تمرین صبر و سکوت کن 

چطوری واقعا هرروز بعد غر غر کارم شده گریه چقدر باید دیگران تحمل کنن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

حتما اونا کم کاری میکنن که زن غر میزنه

چرا ما سکوت کنیم از خواسته مون بگذریم.اگر شوهرت درکت کنه و باهات همکاری کنه مطمئن باش توام غر نمیزنی و یه مادر اروم هستی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه کانالی هست تو ایتا سرچ ایتا بزن

تنهامسیر ارامش

قسمت همسرداریشو ثبت نام

تربیت فرزند هم داره

با راهکارهای اون کلاس متوحه میشی سیاست ها رو 

و کلی جیز دیگه

کلا ازندگی رو بهشت میکنه واقعا

امتحان کن ضرر نمیکنی

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

سلام تو ایتا کانال آرامشانه رو دنبال کن 

بنام فاطمه شیری مطالب خوبی داره..یا کانال زهرا ابراهیمی مربی توسعه فردی بانوان

انشاءالله بدردت بخوره امه راضی بودی برام اموات ی صلوات بفرست.

به این فکر کن  چ حسی بهت پیدا میکنن

بعدش فکر میکنم که کار از کار کذشته

حتما اونا کم کاری میکنن که زن غر میزنه چرا ما سکوت کنیم از خواسته مون بگذریم.اگر شوهرت درکت کنه و ب ...

نه بخدا همسرم خیلی خوبه فقط کارش زیاد و سنگین ولی با این حال با تمام خستگیش وقت می‌ذاره برام ولی امان از بچه هام واقعا خسته شدم ولی خب اونام بچه ان دیگه چی کار میتونم بکنم

سلام تو ایتا کانال آرامشانه رو دنبال کن  بنام فاطمه شیری مطالب خوبی داره..یا کانال زهرا ابراهی ...

مرسی عزیزم

غر هاتو به جای اینکه به زبون بیاری روی کاغذ بنویس بعدا میبینی چقد سر چیزای الکی غر زدی ؛و اینکه برای ...

عزیزم اون موقع که می‌خوام غر بزنم واقعا هیچی سرم نمیشه نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی سخته