2777
2789
عنوان

به نظر شما مردی که زنشو دوست داره کتکش میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 40 پست

عزیزم میخوای کتک نخوری زبونتو موقع عصبانی بودنش کوتاه کن و لج نکن باهاش حاضر جوابی نکن منم چند سال پیش سر حرف زدنام تو موقع های عصبانیتش کتک میخوردم الان یاد گرفتم سکوت میکنم وقتی آروم شد حرف می‌زنیم این راه جواب میده امتحان کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اینکه عصبانیتش فروکش می‌کنه تازه میفهمم چه کاری کرده ، مشاوره نمیاد ، نمی‌دونم چکار کنم

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
چیکار میکنی که میزنه ؟؟

از حرفی که میزنم زود ناراحت میشه ، میاد سمتم که بزنه ، میگه زنو باید زد 

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

ببین دوست داره یا نداره مهم نیست.معم اینه ک میزنه.ب خودش اجازه دست درازی میده تا بچه نداری تو رو خدا دمت بزار رو کولت فرار کن.اینو کسی داره بهت میگه ک دو تا بچه داره ولی هنوز جلو بچها کتک میخوره ولو ی هل دادن ی کشیده.بچها میترسن گناه دارن.اضطراب میگیرن و تصویر بددبرای همیشه تودذهنشون میمونه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
ببین دوست داره یا نداره مهم نیست.معم اینه ک میزنه.ب خودش اجازه دست درازی میده تا بچه نداری تو رو خدا ...

اره می‌دونم دست درازی دیگه براش عادی شده ، می‌خوام خانوادم در جریان قرار بدم ، دیگه خسته شدم

اره می‌دونم دست درازی دیگه براش عادی شده ، می‌خوام خانوادم در جریان قرار بدم ، دیگه خسته شدم

تایپیک های قبل منو حوصلت شد بخون.من تا الان با این موضوع درگیرم نمونش ره روز پیش ک دستش اورد توصورتم جلو دختر ۸ سالم و تو بارداری ک من تو ماه نه هستم ولی اصلا دیگه براش مهم نیست تازه پرو شده چشم تو چشمم میگه دلم میخواد.الان ده روزه باش قهرم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید