من با قد ۱۸۱ و وزن ۱۰۰ کیلو بهترین اندامو دارم ...پایین تنم حسابی چاقه (ران و باسنم)و بالا تنم لاغر😎 ..همه نوع لباسم بهم میاد تو نگران ما نباش
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
دلت نسوزه من یه زن چاقم که خیلی خودمو دوست دارم از زندگی لذت میبرم ورزش میکنم تلاش میکنم لاغ ...
بتو میگن زن موفق
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغ ...
اره واقعاات گل گفتی
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ببخشید ولی ینی چی هیکل خوب با جراحی درست میشع؟؟ هیچوقت ی هیکل مصنوعی،هیکل خوب نیس.
خیلی ها الان جراحی میکنن مصنوعی هم نیستن
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔