2777
2789

دایی ام میگفت که بخاطر بزرگ بودن بینی خوردن مواد های هورمونی بیشتر در دوره بلوغه..

دایی ام یه زمانی امریکا بود میگفت اونا سن 15 تا 18 سالگی بچه هاشونو گیاه خوار میکنن(دایی ام جراح فک وصورت وپلاستیکه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نمیشه عکسمو بزارم.وگرن میدیدن چقد خوشگل عمل شده...البته واسه منو خدا عمل کرده 😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تو این عکس که خوب مشخص نیست ولی بینیت خوب به نظر میاد. حس کردم بالای چشمت پف داره و اگه اینجوریه به نظرم بلفاروپلاستی رو تو اولویت بذار

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

فکر کنم خدا فقط خدای شماهاست🥺😂😂

به خاطر یه دماغ ؟ میدونی همین جمله رو چن دق پیش ب مامانم گفتم سر ی چیزی...ولی پشیمونم ..خدا خیلی هوامونو داره.. دلم گرفت از اینک این حرفو ب مامانم زدم.. اینجوری نگو عزیزم من تو یه شرایط خیلی بدیم ک ارزو میکنم واسه هیشکی تو جهان همچین چیزی پیش نیاد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

به خاطر یه دماغ ؟ میدونی همین جمله رو چن دق پیش ب مامانم گفتم سر ی چیزی...ولی پشیمونم ..خدا خیلی هوا ...

چی بگم والا 

هرکی درد خودشو داره 

اینو بدون تو یه نعمت خیللللی بزرگ داری عزیزم 

و مشکلاتتم به زودی زود تموم میشه هیچ مشکلی نیست که همیشگی باشه 

ولی خب من چهرم روی همه امور زندگیم تاثیر گذاشته و قابل درک برای شما که زیبایی نیست

این جهان که نشد ، قرار ما جهان بعدی پای درخت بِه🌱🧡✨
چی بگم والا  هرکی درد خودشو داره   اینو بدون تو یه نعمت خیللللی بزرگ داری عزیزم&nbs ...

خب حالا ی‌چیزی بت بگم ..من خوشگلم خب..ینی تعریف نمیدم از خودم همه میگن .هیلی هم خاستگار داشتم همه رو واسه عشقم رد کردم..بعد هشت نه سال الان عشقم داره ازدواج میکنه من باید تو همه مراسماتشون باشم چپن فامیل نزدیک...ببین انقد دوسش دارم خب دردش ب قلبم ولی میگم اینو اون معمولی ن خیلی خوشتیپ ن خوشگل...ولی من میمیرم براش...الان اونی ک رفتن خاستگاریش .بخدا دوس ندارم از کسی چیزی بگم ولی نسبت ب من قیافش واقعا ب پای من نیمرسه همه میگن..چون من تو فامیلا ب خوشگلی معروفم..هم خوشگلی هم سر زنده ای...الان ی دختر افسردم ک انقد لاغر شدم از قیافه هم افتادم..افتادم تو خونه فقط و فقط گریه میکنم...منتظزم ک خدا معجزه کنه...میگم کاش خوشگل نبود کاش فقط جای اون دختره بودم....  الان من خوشگل بودم چیشد....

خب حالا ی‌چیزی بت بگم ..من خوشگلم خب..ینی تعریف نمیدم از خودم همه میگن .هیلی هم خاستگار داشتم همه رو ...

عزیزم متاسفم بخاطر غمت درکت میکنم

این اتفاق برای منم افتاده به همین شکل منم فامیل نزدیک و ...

قضایای بعدش که خودتم درک کردی 

الان بین منو تو بازم تو بردی  من غم عشق و عدم زیبایی

تو غم عشق و زیبایی

من از تمام زندگیم زدم 

بخاطر چهرم نمیخوام عاشق بشم چون میدونم عاقبتش شکسته شدن دل خودمه البته شکست قبلیمم بی تاثیر روی این مورد نیست

من بینهایت تو زندگیم شکسته شدم بخاطر موضوع چهره از اطرافیانم 

از عزیزام وقتی میگم بینهایت اغراق نیستا انقددد دله من شکسته که دردشو حس میکنم

سرتو درد نیارم من تو زندگیم انگیزه ای نداشتم و همه چی نابود شد   دیگه هم مهم نیست من منتظر جهان بعدیم 

ولی شما یروز خوشحالترین میشی عزیزم قول میدم بهت♥️

این جهان که نشد ، قرار ما جهان بعدی پای درخت بِه🌱🧡✨
عزیزم متاسفم بخاطر غمت درکت میکنم این اتفاق برای منم افتاده به همین شکل منم فامیل نزدیک و ... قضای ...

انشلا انقد خوشحال بشی تو زندگیت ک این روزای گذشته یادت نیاد...دعام‌کن دعا کن معجزه شه من هیچ ارزویی ندارم راستشو بخای زندگی بدون اونو بلد نیستم .داغونم