2777
2789

معدل کل باید بزنیم 

خب ما که هنوز دیپلم ب دستمون نرسیده نگرفتیمش نمیدونیم معدل دیپلم چند زده 

چی باید بزنیم؟.شما معدل رو چی زدین بچهااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت از مدرسه گرفتی؟؟برم بگم معدل کل دیپلمم رو بدین؟

کلا پروندتو بگیر 

اره مال دخترم بود گرفتمش

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یسوال گلم الان مگه دولتی تا 17 ام و آزاد تا 21 دفترچش وقت نداره ؟؟؟؟قضیه معدل چیه

برای رشته هایی که با سوابق تحصیلیه. معدل نیازه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

گلم یعنی الان من میخوام با آزمون ثبت نام کنم معدل نمیخوادد؟؟؟بعد اینکه میگن دولتیا تا 17 ام و ازاد ت ...

نمیدونم با ازمون میخاد یا نه 

اگه گفتن که اره 

فک کنم تا سه شنبه گفته بودن برای انتخاب رشته

مدیرم میگه وقتی دیپلم نداری از کجا برات بیارم

پس چرا دیپلم نداری؟؟؟

تجدیدی داری؟؟

بم‌میگه وقتی دیپلم نداری از کجا برات معدلتو بیارم مدیرم گف قبولیه خردادتو بزن اصلا جواب درست حسابی ن ...

نمیدونم بخدا