من گردوهامو اسیاب میکنم و میزارم ۳_۴ ساعت خوب رنگ بده و روغن بندازه و وسطش چندتا یخم میندازم که شک بده بهش
مرغارم جدا میپزم زیرشو کم میکنم که خود مرغ اب بندازه و یه قاشق زعفران دم کرده به مرغ ،پود پیاز و پودر انبه و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و کاری به مقدار لازم به مرغ میزنم و میزارم یکم تفت بخوره
گردوها که اماده شد ۳_۴ قاشق رب انار و به همون میزان بجای شکر من شیره انگور میریزم و یه قل که خورد میریزم روی مرغا و میزارم با شعله ملایم ۱ساعت حدودا بپزه و جابیفته