2777
2789
عنوان

کی فسنجوناش خیلی معروفه

174 بازدید | 11 پست

خانومای که فسنجوناتون خیلی معروف و خوشمزس میشه بگین راز خوشمزگیش چیه و کامل دستور پخشو بزارید

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسنجونام خوشمزه ست ولی خب فسنجون گیلانیه یعنی به ترشی میزنه یکم و کمی دستور پختش فرق داره

من ملس دوس دارم زیاد ترش نمیتونم بخورم اگر نکته خاصی داره میشه بگین

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
من فسنجون خودمو خیلیییی دوست دارم و همینطور همسر و خانوادش

میشه دستور پختتونو بزارید

خب دیگه 

پیاز داغ زیاد 

گردو زیاد 

گوشت زیاد 

زعفرون با یکم رب 

من رب انار زیاد میریزم بعد یه مقداری هم شکر میریزم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خوشمزگیه فسنجون به پخت زیادشه با شعله ملایم

مرغشم با زعفرون مزه دار کن بعد تو‌روغن تفت بده طلایی شه اخرای پخت اضافه کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
میشه دستور پختتونو بزارید

من گردوهامو اسیاب میکنم و میزارم ۳_۴ ساعت خوب رنگ بده و روغن بندازه و وسطش چندتا یخم میندازم که شک بده بهش 

مرغارم جدا میپزم زیرشو کم میکنم که خود مرغ اب بندازه و یه قاشق زعفران دم کرده به مرغ ،پود پیاز و پودر انبه و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و کاری به مقدار لازم به مرغ میزنم و میزارم یکم تفت بخوره 

گردوها که اماده شد ۳_۴ قاشق رب انار و به همون میزان بجای شکر من شیره انگور میریزم و یه قل که خورد میریزم روی مرغا و میزارم با شعله ملایم ۱ساعت حدودا بپزه و جابیفته

من گردوهامو اسیاب میکنم و میزارم ۳_۴ ساعت خوب رنگ بده و روغن بندازه و وسطش چندتا یخم میندازم که شک ب ...

مرسی عزیزم