2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

78 بازدید | 4 پست

جدیدان خیلی میخوابم همش خوابای درهم میبینم بعد ساعتام برعکس شده دیشب نخوابیدم ۹ صبح خوابیدم تا هفتونیم هنوزم تو جامم کارام مونده کلی هم پف کردم جوری که خودمو با تعجب تو اینه نگاه میکنم شام نزاشتم و خودمم غذا نخوردم امروز ،سه ماه پریود نشدم فکرنکنم حامله باشم چون بیبی چک منفی بود که امیدوارم حامله نباشم چون متاسفانه تو این مدت سیگار کشیدم ،جدیدان دارم ویتامین میخورم که انرژی بگیرم ،۲۷ سالمه یه دوره سنگین افسردگیو رد کردم بعد از فوت ناگهانی مادرم وقتی که داشتیم تدارک عقدمو میگرفتیم البته چهارماه بعدش عقد محضری کردیم ولی بعد از این سختتر شد کسی مراعات حال منو نمیکرد و وزه بازیا و اذیتاشونو داشتن از ناراحتی خانواده خودمو سختگیری بابا تا تنهای رفتن خرید جهیزیه و... دلم برای مامانم خیلی تنگ میشه چون خیلی رفیق بودیم کلا ۴۱ سالش بود دلخوریم از ادمای که خواسته ناخواسته اذیتم کردن مسئولیت سنگینی که دارمو فکر میکنم تا الان که درست انجامش ندادم میخوام باشگا برم برای پریود نشدن دکتر برم باید برم به بابام اینا سر بزنم ولی همش امروز فردا میکنم ،فکر میکنم نمیتونم ...

عزیزم شما حالت های افسردگی داری خوب بالاخره تو بد‌سنی و بدشرایطی و خیلی زود مادرتو از دست دادی شوک کمی نبوده برات ببین من خودم از مشاور نتیجه نگرفتم اما اگه مشاور خوبی سراغ داری برو در کنارش یه روانپزشک دلسوز هم پیدا کن شاید نیاز به دارو باشه با توجه با اینکه رو روند خوابت هم اثر گذاشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.