2777
2789

سلام خانما لطفا راهنماییم کنید

من زیر نظر دکتر متخصصم و بهش گفتم برا زایمان طبیعی میخوام ک بیاد بالا سرم اولش ک بهم گف الان زوده راجب این حرفا اما من میخوام تکلیف خودمو بدونم

بم گف اگه میخوای من بیام بالا سرت هزینه داره بش گفتم چقده هزینش گف ۴ ملیون میگیرم ولی دیگه همه کارات با خودمه کسی دخالت نمیکنه و بخیه زیبایی و اینا خودم میزنم.ک حالا از ی سری ها شنیدم میگن دکتر موقعی ک سر بچه دیده میشع و میخواد دنیا بیاد بهش زنگ میزنن ک بیاد. ولی من میخواستم ک از اولش کنارم باشه نمیخوام کسی از پرسنل بیمارستان دم ب دقیقه بیاد انگشتم کنه

بنظر شما ماما همراه بگیرم بهتره؟ ک از اولش کنارم باشه و پرسنل بیمارستان هی نیان سراغم  اگرم لازم ب معاینه کردنه خودش مدام چکم کنه و باهام ورزش کنه؟🥺

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
مامای همراه بهترین کاریه ک میتونی در حق خودت و بچه انجام بدی.پشیمون نمیشی

خوده مامایه همراه معاینه هم میکنه درسته؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا طبیعی داشتم و ماما گرفتم از اول پیشم بودن بخیم عالیییی زدن و فقط خودشون بالا سرم بودن فقطم د ...

چه عالی پس بیخیاله دکترم بشم بفکره ی ماما همراه خوب باشم

من وقت نشد برسم بیمارستان دکترم و رفتم یه بیمارستان دیگه،از لحظه ورودم یه ماما مخصوص من اومد و همه کارام با اون بود.آخرش هم دکتر اومد بخیه زد

اگه خصوصی میری نیاز نیس ماما بگیری

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من بیمارستان دولتی بودم از وقتی به ماما همراه گفتن بیان که ببینن دهانه رحم ۴ سانت باز شده

بعد اومد یه کم بهم ورزش داد و ماساژ اینا تا موقع زایمان و بعدش بود

نمیدونم‌ مثلا تو بیمارستان خصوصی چجوریه از اول میاد یا نه

باید اینارو از خودش بپرسی

واسه من که بیمارستان دولتی بودم اینجوری بود

دکترا میگن خودمون میایم بالاسرت ک فقط هزینه زیاد بگیرن وگرنه لحظه اخر ک داره بچه میاد میان 

اره همینو فهمیدم ک دو دل شدم😫

من بیمارستان دولتی بودم از وقتی به ماما همراه گفتن بیان که ببینن دهانه رحم ۴ سانت باز شده بعد اومد ...

منم بیمارستان دولتی میخوام برم

ماما از طرف بیمارستان گرفتی؟