2777
2789
عنوان

میگه بغلت بوی نی‌نی میده 🤍🔗

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 41 پست
عزیزممممم خداحفظش کنه برات دلم خواست😍

ممنون عزیزم 

انشالله قسمت همه منتظرا 

باورت میشه دخترم و پسرم تمام امیدم به زندگی هستن بعد از خدا من با وجود اوناست که زنده ام دلم مرده ولی بخاطر بچه هام نفس میکشم 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یکیش دارم تازه ۲ ماهشه تازه خوابید تو همون حالت خوابالودگی به قول شما شل و ول بودن کنار گوشش اروم ...

ای جونممم😂😍 خدا حفظش کنه براتون❤️انقد دوستدارم تو بغلم میخوابن اون لحظه حس میکنم کل آرامش دنیا تو وجودشون جمع شده و اون آرامشو بهت منتقل میکنن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم  انشالله قسمت همه منتظرا  باورت میشه دخترم و پسرم تمام امیدم به زندگی هستن ب ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله سلامت باشین کنارهم همیشه یه مادرشادباشین بچه هاخیلی باهوش هستن زودمتوجه حال درونتون میشن من خودم هشت سال ازدواج کردم ودوسال اقدامم وبچه ندارم ولی خیلی دلم میخوادحال شماروتجربه کنم

گاهی انسانم آرزوست
ای جونممم😂😍 خدا حفظش کنه براتون❤️انقد دوستدارم تو بغلم میخوابن اون لحظه حس میکنم کل آرامش دنیا تو ...

دقیقا 

ممنونم از خدا که بهم فرشته ها رو هدیه داده 

باور کن خیلی سختی کشیدم دو برابر سنم غم و غصه دارم اندازه ۵۰ سال حس میکنم دلم پیر شده ولی هر بار با بچه هام زنده میشم 

از خدا میخوام فقط خودش مواظب منو بچه هتم باشه جز خدا پناهی نداریم من اصلا خانواده ای حساب کن ندارم که پشتم باشن یه مادر و دوتا خواهر که اونام گاهی چشم یاریشون به منه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزم انشالله سلامت باشین کنارهم همیشه یه مادرشادباشین بچه هاخیلی باهوش هستن زودمتوجه حا ...

انشالله به زودی زود مادر بشین از خدا میخوام دلت جوری شاد بشه که اشک شوق بریزی

باور کن هزارتا غم هم داشته باشم بازم خودم شاد نشون میدم دخترم خیلی باهوشه زود متوجه حالم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله به زودی زود مادر بشین از خدا میخوام دلت جوری شاد بشه که اشک شوق بریزی باور کن هزارتا غم هم ...

ممنونم عزیزم بهترینارومنم برای خودتوبچه هات ارزومیکنم

گاهی انسانم آرزوست
دقیقا  ممنونم از خدا که بهم فرشته ها رو هدیه داده  باور کن خیلی سختی کشیدم دو برابر سنم ...

ای بابا🥺امیدوارم با همین فرشتهای کوچولو ب جبران تلخی های گذشته، بهترین روزارو درکنار هم بگذرونین همیشه شاد و سالم باشین عزیزم🤍

ای بابا🥺امیدوارم با همین فرشتهای کوچولو ب جبران تلخی های گذشته، بهترین روزارو درکنار هم بگذرونین هم ...

انشالله 

ممنون از دعای خیرت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40