2777
2789
عنوان

میگه بغلت بوی نی‌نی میده 🤍🔗

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 41 پست
چلا ؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یکم بوی شیر میدن، یه بوی شیرینه که خوشم نمیاد

مگه اینکه مادرش خیلی تمیز و وسواسی باشی که به لبلساش عطر بزنه و مایع های خوشبو استفاده کنه و هی لباسو عوض کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وای خدا دلم نی نی کوچیک خواست از اینا ک تازه از خواب بیدار شدن یکم خوابالو و شل و ولن😍🤣 

او خودا 🥺🥲🤍

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا دلم نی نی کوچیک خواست از اینا ک تازه از خواب بیدار شدن یکم خوابالو و شل و ولن😍🤣 

اگه متأهلی انشاالله قسمتت الان یه نق زن کنارمه ولی میمیرم براش 

قسمت همه منتظرا

اگه متأهلی انشاالله قسمتت الان یه نق زن کنارمه ولی میمیرم براش  قسمت همه منتظرا

سالم باشه 🥺🤍

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 
من خودم نینیم 🥺🤍 بم آبو غذا میده 🥺 5 دقیقه یبارم نیاز به بوس دارم 🥺🤍

😑😐💔

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اگه متأهلی انشاالله قسمتت الان یه نق زن کنارمه ولی میمیرم براش  قسمت همه منتظرا

آخی😍خدا حفظش کنه براتون❤️ 

نه من مجردم اما عاشق بچهام و رابطم باهاشون خیلی خوبه ... 

خیلی شیرینن واقعا:) 

منم شوهرم همیشه بهم میگه بوی نی نی میدی نه اینکه منظورش بوی بدباشه میگه یه بوی خوبی مال نی نی هاس اون بورومیدی من خودم هنوزکشفش نکردم هی میگم یعنی چه بویی هست میگه یه بوی خوب حالا نمیدونم اسی منظونامزدت همینه یانه 

گاهی انسانم آرزوست

من یکیش دارم تازه ۲ ماهشه تازه خوابید تو همون حالت خوابالودگی به قول شما شل و ول بودن کنار گوشش اروم حرف میزنم قربون صدقه اش میرم یکم میخنده نه خنده ها نصفه خنده نامرد درستم نمیخنده همش میخوام خنده اش ببینم 😍

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40