2777
2789
عنوان

کار من بد بود یا کار خواهرم؟؟؟

511 بازدید | 35 پست

من نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم وسایلی که تو خونه بابام داشتم رو چون ازدواجم عجله ای بود وقت نشد ببرم بعد از اون هر سری اومدم ببرم مامانم و ۲ تا خواهرم شروع کردن داد زدن که الان خونه رو بهم نریز بزار باشه یه وقته دیگه ، امشب رفتیم خونه مامانم دستکش چرم هامو خواستم باز همشون شلوغ کردن الان وقتش نیست گفتم هوا سرد شده میخوام الان نزدیک ۱۵۰۰ پول هموناس خلاصه کلی گشتم نبود که نبود مامانمم از اونا طرفداری کرد که حتما بردی یادت نیست ،یه ۲ ساعت گذشت یاد کیف نقره هام افتادم چند تا تیکه نقره سنگین بود با دستبندی که دوستم از هند برام آورده بود تا گفتم اون کجاس خواهرم زد داد که بردی بخدا بردی ، گفتم من نبردم قشنگم یادمه بعد شلوغ کرد که منظورت اینه ما دزدیم خودت دزدی 

به نظرتون حق با اوناس؟ من که وسایلم رو کنار خیابون نزاشته بودم هر دفعه خواستمش خودشون گفتن یه وقت دیگه حالا هم جلوی شوهرم د مادر شوهرم میزنن داد و شدوغ بازی که بردی یادت نیست

شاید بردی واقعا،اگر نبردی خودت یه فرصت دیگه باز بگرد بزار سر حوصله باشن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر عزیز شما باید بدون همسرتون برید خونه مادرتون و با ارامش همه جا رو بگردید قبلشم خونه خودتم بگرد اگه وسایلت رو پیدا نکردی احتمالا خواهرات نمیخوان بهت بدن و ارزش نداره رابطتو به خاطر چند تا وسیله به هم بزنی اگه این شناخت از اونا داشتی باید وسایلتو جمع میکردی شاید اونا فکر کردن که این وسایلو نمیخوای حالا که اومدی سراغشون نمیخوان بدن 

استاتر عزیز شما باید بدون همسرتون برید خونه مادرتون و با ارامش همه جا رو بگردید قبلشم خونه خودتم بگر ...

من اینجوری نشناخته بودمشون اون وسایل هم واقعا با ارزش بوده مثال زدم یه تیکه چرمش فقط ۱۵۰۰ بود

اگه برده باشنم شما جلو خانواده شوهر باید این رفتارو میکردی؟ والا من طلاهای مجردیمم پشیمونم که برداشت ...

الان کدوم رفتار من بد بوده؟؟؟؟؟؟؟  واقعا فکر می‌کنید حرف میزنید؟