2777
2789
عنوان

کیا باخانواده شوهر قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 48 پست
من قطع رابطم از وقتی قطع رابطه کردم رنگ و روم وا شده مثل دریا شده

بعد قهری تنها نشدی؟   ما ازوقتی با مادر شوهر قهر شدیم کل خانوادش باهامون قط رابطه کردن منم شهرغریبم 3 ساله تک و تنها دیگ دارم خفه میشم

من هیچوقت قهر نکردم ولی دو‌تا جاری هام همیشه خدا قهر و‌اشتی هستن بعضی وقتا میشیینن پیش من بدگویی و گلگی میکنن واقعاااا حس میکنم اونا عروس یه خونواده دیگه هستن من عروس یه خونواده دیگه ولی جدیدا فهمیدم دلیل اینکه خونواده شوهرم با من خیلی متفاوت هست رفتارشون تا اون دو‌ تا فقط اینه که من احترام میذارم ولی براشون به صورت زیاده روی کاری نمیکنم ولی جاری هام وقتی دوستن خیلی دوستن حتی سرویس دستشویی شونم میشورن بعد توقع متقابل دارن براورده نمیشه میشه جنجال روشونم البته دیگه به هم باز شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزایی من خودم تاکید میکنم که حتما خوراکی ببر برا بچه ها داداشت در صورتی که داداشام کم پیش میاد ...

عزیزم این یه مثال بود ،مثلا خانواده شوهر یه چیز میگن ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین اونوقت کمتر ناراحت میشی

من بهشون نزدیک بودم همه جا کنارشون بودم،بعد سر یه موضوعی کلا ماله کشیدن رو همه چی تجربه:تو ر ...

دقیقا منم براشون کم نزاشتم درعوض بقیه جاریا حتی توی مراسم عزاداریشون فقط مسخرشون میکردن و میخندیدن یه دستمال بین مردم نمیچرخوندن ولی من پاهام از کار تاول میزد اخرشم اونا عزیزن و من 3ساله باهم قهریم

بعد قهری تنها نشدی؟   ما ازوقتی با مادر شوهر قهر شدیم کل خانوادش باهامون قط رابطه کردن منم شهرغ ...

با مادرشوهرم با مادر مادرشوهرم با خاله های شوهرم کلا قطع رابطم

گفتم حتی حق ندارن بهم زنگ بزنن

نه تنها نشدم

من شهر غریب نیستم با خانواده خودم رفت و امد دارم اصلا اسمشون رو هم نمیارم خدا لعنتشون کنه

شوهرم تنها میره بهش سر میزنه و میاد

همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری ...

دقیقا باورکن من حتی ار دل خودم زدم از پوششم از خوراکم گفتم ب خانوادت بده ک یه وقت اهی برامون نکشن خونه شهرستانم کیلیدش دست اونا بود و خدا شاهده من وقتی میرفتم خونم اصلا هیچیم سرجاش نبود و خونه رو داغون میکردن پسرای محردش و مادر شوهرم انگار خونه کافر دستشون بود اما باز ب روشون نمیاوردم و میخندیدم باهاشون اما همیشه من ادم بده بودم جون عین بقیه نریدم بهشون و احترامشون داشتم

تجربه من اینه کاش میشد هیچوقت خانواده شوهر رو ندید این دل لعنتی چی میگه که دوس دارم برم دیدنشون با ...

عین منی  منم باتموم بدیاشون با اینک 3 ساله قهریم و هنوزم بچم 3 سالشه ندیدن و هیچ زنگیم نمیزنن باز میگم اشتی کنیم و ببخشیم 

دل مهربونتو سرزنش نکن.  هیچوقت نذار بدی دیگران از خوبیت کم کنه مهربونم

جان دلم من نزدیک ترم به اونا تا خانواده خودم

خانواده خودم ی ساعت فاصله دارم

وقتی برخوردشون ایطوره دلم لک میزنه برم اونجا چون 6سال باهاشون بودم تو ی خونه دلم تنگ میشه حتی صمیمی هم نبودیم اما اونا...

2روزه هوای اینجا دلگیر دلم ترکید شوهرمم نبود خاستم برم اونجا خاهرشوهرم زنگ زد گفت نیا آب قطع

ناراحت نشدم اصلا اصلا

شکستم وقتی ی ساعت بعدش فهمیدم زنگ زدن به اون جاری که بیا

خودش فهمید زنگ زد ناراحت شدی منظور نداشتم

شما بگین من چی بگم؟؟؟

خدا خودش میبینه دلش ی بار برا من نمیسوزه

دل منم سنگ کنه راضی ترم بخودش قسم تا بخام هی دلتنگ بشم و شکسته

دقیقا باورکن من حتی ار دل خودم زدم از پوششم از خوراکم گفتم ب خانوادت بده ک یه وقت اهی برامون نکشن خو ...

عزیزم خوب و بد داره دنیا اگر خوبی کردی و بدی دیدی فقط از خوب بودنت کم کن کم کم توی کارایی که کمک میکردی بکش کنار شابد درست شدن البته بعضیا ذاتا بد هستن درست بشو نیستن امیدوارم که مشکلت حل بشه😊

من ۳ سال عقدم تقریبا کلا سه چهارماه رو هم رفته اگر اشتی بودم الانم قهرم خدا لعنت کنه مادرشوهر هردفعه ...

ای وای  از الان فتنه میکنه و شر میندازه تاکی  خدا لعنت کنه ادم شبطان صفت

جان دلم من نزدیک ترم به اونا تا خانواده خودم خانواده خودم ی ساعت فاصله دارم وقتی برخوردشون ایطوره ...

قربونت برم چقد خانومی که سکوت میکنی. 

چرا نمیبینن خوب بودنتو؟!

اینجا یسری عروسا بخاطر کوچیکترین چیزا انقد بد میگن از خانواده شوهر و نفرین میکنن که آدم می‌ترسه.

حالا شما اینجوری...

بعضی آدما رو درک نمیکنم.

برای دل مهربونت دعا میکنم عزیزدلم

عین منی  منم باتموم بدیاشون با اینک 3 ساله قهریم و هنوزم بچم 3 سالشه ندیدن و هیچ زنگیم نمیزنن ب ...

اونا اصلا کار ندارن بریم نریم

مریض باشیم ببین چه به روزمون اومد اصلا

ولی بگم اونا نیستن خداشون هست عموهای با محبتی دارن بچه هام بخصوص دوتاش که مجردن عاشق بچه هامن نسبت به اون دوتا بهترن هم از نظر اخلاقی یکیش که خاله زنک

اون عمه بزرگه که مث ماهه هیچ فرقی نمیذاره حرفیم به کسی نمیزنه 

پدرشوهرمم بچه هامو دوس داره

اما مادرشوهرم و اون 3تا دیگه خاهراش....

تجربه من اینه کاش میشد هیچوقت خانواده شوهر رو ندید این دل لعنتی چی میگه که دوس دارم برم دیدنشون با ...

منم باتموم بدیایی ک درحقم کردن باز ب شوهرم میگم اشتی کنیم باهاشون بااینک حتی ن خودم ن شوهرم ن دحترم اصلا یه یادی نکردن و یبارم از کسی سراغمون نگرفتن 3 ساله مارو زنده زنده دفن کرده